18 / 05 / 2024

Modern ve konforlu daireler Tema İstanbul

Modern ve konforlu daireler Tema İstanbul

Atakent'te yer alan Tema İstanbul, yaşamınıza ve geleceğinize değer katmak için yükseliyor...

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Kentsel dönüşüm: Yeni yasa teklifi ve bilinçli adımlar nelerdir

Kentsel dönüşüm, şehirlerin modern ve güvenli bir geleceğe adım atması için oldukça önemlidir. Yeni yapılan düzenlemelerle bu dönüşüm sürecinin hem daha verimli hem de daha adaletli ilerlemesi amaçlanıyor.

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Modern ve şık tasarıma sahip Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Türkiye piyasası bi hayli büyüyen ve SUV modellerde ilk sıralarda tercih listesine giren Chery Tiggo 8 Pro, Haziran ayı fiyatıyla Web sitesinde satışa sunuldu. İşte turboşarjlı motoru ve iyi performans sunan motor seçenekleri ile Chery Tiggo 8 Pro 20 Haziran 2023 fiyat listesi

Modern ve çekici tarasarımıyla Kia X Ceed serisi uygun fiyatlarla bayilerde

Kia, güvenilir otomobilleriyle tanınan bir markadır. Kia Ceed de sağlamlığı ve dayanıklılığıyla bilinir. Ayrıca, Kia'nın genellikle rekabetçi bir garanti politikası vardır, bu da size uzun süreli koruma sağlar. Peki 12 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Yeni BMW 6 serisi yeniden sahnede! İşte 25 Mart 2022 Fiyat listesi!

Yeni BMW 6 serisi, yüksek performansı ve konforlu iç mekanıyla ile tam bir keyif aracı olarak gözüküyor. Otomobil tercihinde lüks ve modern seven sürücüler için ideal olan BMW 6 Gran Turismo, hibrit-benzin yakıt seçenekleri ile birlikte geliyor. İşte BMW 6 serisi hakkında merak edilen her şey...

Elazığ'da 439 aile yeni evlerine kavuştu!

Elazığ'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 439 aile modern ve konforlu evlerine yerleşti.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Kovid-19'un Berlin’e etkisi: Havalı evlerden konforlu evlere!

İş yerlerinin evden çalışma sistemi, evden bir ofis yaratabilme zorunluluğunu ve konforlu bir alan ihtiyacını da ortaya çıkardı. Berlin'de konut tercihleri havalı ve şehir merkezindeki evlerden, konforlu ve sakin evlere kayıyor...

Konforlu binalarda yaşamak yalıtımla mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER Başkanı Levent Gökçe, ‘Dünya Konut Günü’nde yaptığı açıklamada binalarda yalıtımın önemine vurgu yaptı. Gökçe, sağlıklı ve konforlu binalarda yaşamanın yalıtımla mümkün olduğu söyledi.

Ytong'tan sağlıklı ve konforlu bina tasarımları!

Evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu süreçte, içinde konforlu ve güvende hissettiğimiz, sağlıklı ve dengeli bir yaşam ortamı sağlayan konutların önemi bir kez daha fark edildi. Çevre ve enerji dostu, nefes alan, hafif yapı malzemeleriyle Ytong, sağlıklı ve güvenli konutlar inşa ediyor.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Modern ve konforlu daireler Tema İstanbul Haberi

Modern ve konforlu daireler Tema İstanbul

Avrupa yakasının en hızlı gelişen semtlerinden Atakent'te kültür yatırımının yanı sıra, büyük bir yatırım değeri de taşıyor. Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur'un hayata geçirdiği Tema İstanbul Evleri müşterilere yaşam sunuyor.


1.5 milyon metrekare alana tasarlanan proje 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İstanbul Atakent'te yükselen Tema İstanbul Evleri'nde konutların toplam arsa alanı 333 bin metrekare olarak belirlendi. 


4 kısım halinde yükselen Tema İstanbul Evleri Atakent projesi kapsamında kısımlar Tema İstanbul Konutları, Tema World, Tema Plaza ve Tema Mall AVM şeklinde isimlendirildi.Proje teslim tarihi: 2016 yılı olarak planlanıyor.




Tema İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,...