18 / 05 / 2024

Tema Plaza projesi

Tema Plaza projesi

Atakent'te yer alan Tema İstanbul, yaşamınıza ve geleceğinize değer katmak için yükseliyor...

Tema İstanbul projesi için start verildi! Halkalı'ya 402 odalı yeni otel geliyor!

Tema İstanbul projesi; Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığında İstanbul'da Halkalı Atakent'te hayata geçiriliyor. 

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Tema İstanbul 2 projesinin detayları belli oldu. Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Özbekistan’ın simge projesini Türk şirket inşa edecek!

Özbekistan'ın simge projeleri arasında yer alan tema park projesi Outdoor Factory tarafından inşa edilecek.

Tema İstanbul ödeme bilgisi! 

Tema İstanbul ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Son 50 dairenin satışta olduğu projede tapular hemen teslim ediliyor. Tema İstanbul projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur imzasını taşıyor.

18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi!

Tema İstanbul Bahçe projesi Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 363 daireden meydana geliyor. İşte 18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi...

Konya Temaşehir sakinleri 1.yıl yemeğinde buluştu!

Konya'da Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Temaşehir projesi 1.yılını ev sahipleri ve ev sahibi olmak isteyen Konyalılarla kutladı.

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Fethiye'ye 50 milyon TL'lik Tema Park projesi!

Hollanda-Türkiye krizinin yumuşamasında rol oynayan Avrupa’daki etkin Türk iş adamlarından Turgut Torunoğulları, Türkiye'deki yatırımlarını ve projelerini anlattı.

Tema İstanbul satılık ev fiyatları!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesi 3 bin 531 konut, ofis, AVM ve eğlence alanlarından meydana geliyor. Tema İstanbul satılık ev fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

Halkalı Tema İstanbul Konutları 2017 fiyat listesi!

Tema İstanbul projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur Ortaklığı tarafından İstanbul Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor...

Tema Plaza projesi Haberi

Tema Plaza projesi

Avrupa yakasının en hızlı gelişen semtlerinden Atakent'te kültür yatırımının yanı sıra, büyük bir yatırım değeri de taşıyor. Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur'un hayata geçirdiği Tema İstanbul Evleri müşterilere yaşam sunuyor.


1.5 milyon metrekare alana tasarlanan proje 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İstanbul Atakent'te yükselen Tema İstanbul Evleri'nde konutların toplam arsa alanı 333 bin metrekare olarak belirlendi. 


4 kısım halinde yükselen Tema İstanbul Evleri Atakent projesi kapsamında kısımlar Tema İstanbul Konutları, Tema World, Tema Plaza ve Tema Mall AVM şeklinde isimlendirildi.Proje teslim tarihi: 2016 yılı olarak planlanıyor.




Tema İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,...