29 / 04 / 2024

Mostar Konakları Life Başakşehir satılık!

Mostar Konakları Life Başakşehir satılık!

Firma: Hira Yapı

Proje: Mostar Life Konakları

Mostar Konakları Life Başakşehir satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 5 bin TL arasında belirlendi. Mostar Konakları Life projesi 2 ay içerisinde satışa çıkacak...




Mostar Konakları Life projesi Hira Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mostar Konakları Life projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir 1. etapta inşa edilecek. Mostar Konakları Life projesinin 2 ay içerisinde satışa sunulması planlanıyor.


Mostar Konakları Life Başakşehir satılık 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Başakşehir Mostar Konakları Life teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirlendi.


10 - 15 blok olarak hayata geçirilecek olan Mostar Konakları Life Başakşehir projesinde bloklar 5 - 10 katlı olarak yükseliyor. Mostar Konakları Life Başakşehir daire alanları 160 metrekareden başlıyor.



Mostar Konakları Life Başakşehir satılık!


Mostar Konakları Life Başakşehir satılık daire fiyatları metrekare olarak 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Mostar Konakları Life ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


Hira Yapı Mostar Konakları Life satış ofisi ile 0212 485 35 34 numaralı telefonu arayarak ieltişime geçebilirsiniz. Başakşehir Mostar Konakları Life projesi Başakşehir 1. etapta yer alan yürüyüş yolunun alt tarafında inşa edilecek.



Mostar Life Başakşehir nerede?

Mostar Life Başakşehir adres : Sabahattin Zaim Cad. G428 Sok. No: 37 Yürüyüş Yolu ( Life Park 1. Etap Evleri ) Başakşehir - İstanbul


Mostar Life Başakşehir iletişim bilgisi

Tel : 0212 485 35 34

Web: www.lifeparkevleri.com


projeye sor



Geri Dön