17 / 07 / 2024

Motorin, benzin ve LPG'de yeni zam sinyali! Durmak bilmiyor! Sürücülere şok!

Motorin, benzin ve LPG'de yeni zam sinyali! Durmak bilmiyor! Sürücülere şok!

Ekonomist Oğuz Demir, motorine 1.50 Türk Lirası benzine ise 0.88 kuruş Türk Lirası zam gelmesinin beklendiğini belirtirken, Ekonomist İris Cibre benzine 1.60 Türk Lirası zam geleceğini ve bu şekilde 18 Türk Lirasını aşacağını düşündüğünü belirtti.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Motorin, benzin ve LPG de yeni zam sinyali! Durmak bilmiyor! Sürücülere şok!

Demir petrol fiyatlarındaki artışa dikkat çeken Oğuz, bu gece motorine 1.50 Türk Lirası benzine ise 0.88 kuruş  Türk Lirası zam gelmesinin beklendiğini söyledi.

"1.60 Türk Lirası zam gelebilir"

Ekonomist İris Cibre sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter paylaşımında "Petrol 2014 den beri en yüksek seviye olan 110 USD a yükseldi. 1.60 TL civarında bir zam görebiliriz.
Bu da benzin fiyatlarını 18 TL'nın üzerine taşır." diyerek zam beklendiğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön