30 / 06 / 2024

Motorin, benzin ve LPG'de yeni zam sinyali! Durmak bilmiyor! Sürücülere şok!

Motorin, benzin ve LPG'de yeni zam sinyali! Durmak bilmiyor! Sürücülere şok!

Ekonomist Oğuz Demir, motorine 1.50 Türk Lirası benzine ise 0.88 kuruş Türk Lirası zam gelmesinin beklendiğini belirtirken, Ekonomist İris Cibre benzine 1.60 Türk Lirası zam geleceğini ve bu şekilde 18 Türk Lirasını aşacağını düşündüğünü belirtti.



Motorin, benzin ve LPG de yeni zam sinyali! Durmak bilmiyor! Sürücülere şok!

LPG 2 gün üst üstte zamlandı

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın açıklamasına göre, dün gece LPG otogazın litre fiyatına 0.61 Türk Lirası zam geldi.
Yapılan açıklamada zammın pompa satış fiyatlarına yansıyacağı belirtilmişti.

Bir gece öncesinde ise 0.33 Türk Lirası zam gelmişti. EPGİS, LPG'nin litre fiyatına 0.33 Türk Lirası zam geldiğini duyurmuştu. Pompa satış fiyatlarına yansıyan zam, 1 Mart itibariyle geçerli olmaya başladı.

Araç sahipleri dikkat! İndirim ve zam bir arada!

Motorin ve benzin fiyatlarında son durum ne? Son dakika!

Akaryakıta zam! Benzin ve motorinin 28 Şubat güncel akaryakıt fiyatları kaç TL oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön