08 / 05 / 2024

Motorine tam 1 lira 36 kuruş zam geliyor! Sürücüler depoları fulleyin! 

Motorine tam 1 lira 36 kuruş zam geliyor! Sürücüler depoları fulleyin! 

Milyonlarca sürücüye son dakika zam haberi geldi. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın ardından, motorine yarından itibaren zam yapılacak. İşte merak edilenler...



Son dakika güncel akaryakıt fiyatları, milyonlarca sürücü tarafından merakla araştırılıyor. Araç sahipleri, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere; il il benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını her gün kontrol ediyor. 

Brent petrolde ve döviz kurunda yaşanan dalgalı seyir akaryakıt fitre fiyatlarına da yansıyor. Petrol fiyatları geçtiğimiz bir süre boyunca artış yaşamadı. 

Ancak dün 78,73 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 76,71 dolar seviyesinde kapatırken; bugün saat 09.16 itibarıyla 76,33 dolardan alıcı buldu. 

Motorine tam 1 lira 36 kuruş zam geliyor! Sürücüler depoları fulleyin! 

Petrol fiyatları ve döviz kurlarında yaşanan dalgalı seyir ile yükselişler; benzin ve motorine peş peşe zam gelmesine neden oluyor. 

Suudi Arabistan'ın petrol üretimini kısma kararının üstüne bir de dövizdeki yükseliş gelince, akaryakıtta yeni zam gündeme geldi. 

NTV'de yer alan habere göre; motorinin litresine Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 36 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. 

Motorine tam 1 lira 36 kuruş zam geliyor! Sürücüler depoları fulleyin! Peki il il güncel benzin, motorin, otogaz litre fiyatları kaç TL? İşte BP, Petrol Ofisi, Total, Shell ve Opet 6 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön