18 / 05 / 2024

MSB ve MSÜ 555 personel alıyor! MSB ve MSÜ personel alımı şartları peş peşe açıklandı!

MSB ve MSÜ 555 personel alıyor! MSB ve MSÜ personel alımı şartları peş peşe açıklandı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 555 personel alımı yapıyor. İşte detaylar!



MSB ve MSÜ bünyesinde çalıştırmak üzere 555 sözleşmeli personel alımı için başvurular devam ediyor 2 ila 31 Aralık tarihleri arasında tamamlanacak olan başvurulardan sonra sonuçlar için tarihler gündemde yer almaya başlayacak. Peki, MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

MSB 319 PERSONEL ALIMI!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Milli Savunma Bakanlı tarafından çeşitli mühendislik branşlarla birlikte mimar, tabip, psikolog, grafiker, restoratör, hemşire, kütüphaneci, destek personeli ve büro personeli, istatistikçi, tekniker, teknisyen, laborant, mütercim tercüman, müze görevlisi kadrolarına 319 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

MSÜ 236 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Milli Savunma Üniversitesi'ne de büro personeli, grafiker, istatistikçi, kütüphaneci, mütercim tercüman, diyetisyen, psikolog, veteriner hekim, mühendis, şoför, kaloriferci, boya/badana/sıva branşlarında destek personeli, tekniker, teknisyen ile hizmetli, garson, aşçı, berber, terzi – ütücü kadrolarına da 236 sözleşmeli personel alınacak.

MSB VE MSÜ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSUNA DAİR DETAYLAR!

Adaylar belgelerin tam ve okunaklı yüklendiğinin kontrolünü “belge görüntüle” butonuna basarak gerçekleştirilir. Belgelerini sisteme yüklemeyen ya da okunaksız ve eksik yükleyen adayların başvurusu kabul edilmez. Başvurular, 2-31 Aralık 2022 tarihleri arasında http://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

Adaylar, http://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girerek E-devlet şifresi ile başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerlendiği zaman, tüm aşamaları tamamlayarak ‘Tercih Yap’ ekranına yönlendirilecek buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapabilecektir. Tercih işlemini tamamladıktan sonra ‘Tercihlerimi Göster’ butonuna tıklayarak kayıtlı tercihlerini kontrol edebilir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSB ve MSÜ personel alımı başvurularını tamamlayan adaylar, başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih sorgulanıyor. Milli Savunma Bakanlığı ve Üniversitesi başvuru sonuçları için henüz resmi bir tarih verilmedi.

Yılbaşı yaklaşırken aman dikkat! Uzmanlar yılbaşı tuzağına karşı uyardı!

Tüp fiyatları kırdı geçirdi! 12 kg mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz, Milangaz, Mogaz 26 Aralık 2022 fiyat listesi

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?


Geri Dön