27 / 05 / 2024

Mudanya Yenimahalle Sosyal Tesisleri gün sayıyor!

Mudanya Yenimahalle Sosyal Tesisleri gün sayıyor!

Mudanya'nın en büyük mahallelerinden Yeni Mahalle’ye yapılan sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi. 3 kat üzerine inşa edilen modern sosyal tesisin mahalleye büyük bir hareket getireceği belirtildi...




Mudanya Belediyesi’nin ilçenin belirli yerlerine yaptığı sosyal tesis inşaatlarında sona geliniyor.


Mudanya'nın en büyük mahallelerinden Yeni Mahalle’ye yapılan sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi. 3 kat üzerine inşa edilen modern sosyal tesisin mahalleye büyük bir hareket getireceği belirtildi, 2000 metre kare kullanım alanına sahip sosyal tesisin bölgenin en büyük ihtiyaçlarından birini gidereceği bildirildi. Sosyal tesiste nikah salonu, İlçe Halk Eğitim Merkezi, 3 tane derslik, belediyenin idari büroları, kafeterya, aile hekimliği, 3 adet poliklinik, dinlenme odaları, çok amaçlı salon, fuaye alanı ve 200 kişilik bir mescit bulunuyor.


Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk,"Belediye olarak ilçemizin birkaç noktasında yapımı hızla süren sosyal tesis inşaatlarımızın tamamlanmasıyla Mudanya çok daha yaşanabilir, ihtiyaçları ve eksikleri önemli ölçüde tamamlanmış bir yerleşim bölgesi olacak” dedi.


Doğu Rehberi


Geri Dön