17 / 06 / 2024

mudanya yenimahalle sosyal tesis inşaatı son durum

mudanya yenimahalle sosyal tesis inşaatı son durum

Mudanya'nın en büyük mahallelerinden Yeni Mahalle’ye yapılan sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi. 3 kat üzerine inşa edilen modern sosyal tesisin mahalleye büyük bir hareket getireceği belirtildi...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman?

Ankara Yenimahalle Yakacık'ta TOKİ tarafından 50 bin sosyal kampanyası kapsamında 451 konut inşa edilecek. TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açılacak!

Dumlupınar’da gazeteci Uğur Dündar’ın girişimleri ile Ankara-Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açıldı.

Ankara Yenimahalle'de gecekondu tarihe gömülecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik." dedi...

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Çerkeş Yenimahalle'de 4.9 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Çerkeş Belediye Başkanlığı Yenimahalle'de 151 ada 8 parsel kat karşılığı konut, ticari ve sosyal tesis alanı yapılması işi ihale edilecek. İnşaat ihalesinin bedeli 4 milyon 937 bin 68,25 TL olarak belirtiliyor.

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

mudanya yenimahalle sosyal tesis inşaatı son durum Haberi

mudanya yenimahalle sosyal tesis inşaatı son durum


Mudanya Belediyesi’nin ilçenin belirli yerlerine yaptığı sosyal tesis inşaatlarında sona geliniyor.


Mudanya'nın en büyük mahallelerinden Yeni Mahalle’ye yapılan sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi. 3 kat üzerine inşa edilen modern sosyal tesisin mahalleye büyük bir hareket getireceği belirtildi, 2000 metre kare kullanım alanına sahip sosyal tesisin bölgenin en büyük ihtiyaçlarından birini gidereceği bildirildi. Sosyal tesiste nikah salonu, İlçe Halk Eğitim Merkezi, 3 tane derslik, belediyenin idari büroları, kafeterya, aile hekimliği, 3 adet poliklinik, dinlenme odaları, çok amaçlı salon, fuaye alanı ve 200 kişilik bir mescit bulunuyor.


Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk,"Belediye olarak ilçemizin birkaç noktasında yapımı hızla süren sosyal tesis inşaatlarımızın tamamlanmasıyla Mudanya çok daha yaşanabilir, ihtiyaçları ve eksikleri önemli ölçüde tamamlanmış bir yerleşim bölgesi olacak” dedi.


Doğu...