17 / 06 / 2024

yenimahalle sosyal tesislerinde ne olacak

yenimahalle sosyal tesislerinde ne olacak

Mudanya'nın en büyük mahallelerinden Yeni Mahalle’ye yapılan sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi. 3 kat üzerine inşa edilen modern sosyal tesisin mahalleye büyük bir hareket getireceği belirtildi...

Şile'ye millet bahçesi müjdesi!

Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan Şile Değerlendirme Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şile'de inşa edilecek millet bahçesi için müjde verdi. 

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman?

Ankara Yenimahalle Yakacık'ta TOKİ tarafından 50 bin sosyal kampanyası kapsamında 451 konut inşa edilecek. TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açılacak!

Dumlupınar’da gazeteci Uğur Dündar’ın girişimleri ile Ankara-Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açıldı.

Ankara Yenimahalle'de gecekondu tarihe gömülecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yamaçevler Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. Yenimahalleliye yakışır, kaliteli, sosyal donatı alanlarıyla tercih edilen bir semt yaratmak amacıyla harekete geçtik." dedi...

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Çerkeş Yenimahalle'de 4.9 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Çerkeş Belediye Başkanlığı Yenimahalle'de 151 ada 8 parsel kat karşılığı konut, ticari ve sosyal tesis alanı yapılması işi ihale edilecek. İnşaat ihalesinin bedeli 4 milyon 937 bin 68,25 TL olarak belirtiliyor.

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 95'i tamam!

Esentepe Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde inşa ettiğimiz Esentepe Sosyal Tesislerinde artık sona gelmiş bulunuyoruz." dedi

Sakarya Maltepe Park bahara yetişecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerinde başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Aydın Park İncirliova Tesisleri'nin 3. etabında sona gelindi!

2014 yılında modernizasyon çalışmaları başlatılan ve ilk iki etabı tamamlanan Park İncirliova Sosyal Tesislerinde üçüncü etap çalışmalarına Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü peyzaj tasarım konusunda katkı sağlayacak.

Esentepe Sosyal Tesisleri'nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın sosyal hayatını canlandıracak olan Esentepe Sosyal Tesislerinde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

yenimahalle sosyal tesislerinde ne olacak Haberi

yenimahalle sosyal tesislerinde ne olacak


Mudanya Belediyesi’nin ilçenin belirli yerlerine yaptığı sosyal tesis inşaatlarında sona geliniyor.


Mudanya'nın en büyük mahallelerinden Yeni Mahalle’ye yapılan sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi. 3 kat üzerine inşa edilen modern sosyal tesisin mahalleye büyük bir hareket getireceği belirtildi, 2000 metre kare kullanım alanına sahip sosyal tesisin bölgenin en büyük ihtiyaçlarından birini gidereceği bildirildi. Sosyal tesiste nikah salonu, İlçe Halk Eğitim Merkezi, 3 tane derslik, belediyenin idari büroları, kafeterya, aile hekimliği, 3 adet poliklinik, dinlenme odaları, çok amaçlı salon, fuaye alanı ve 200 kişilik bir mescit bulunuyor.


Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk,"Belediye olarak ilçemizin birkaç noktasında yapımı hızla süren sosyal tesis inşaatlarımızın tamamlanmasıyla Mudanya çok daha yaşanabilir, ihtiyaçları ve eksikleri önemli ölçüde tamamlanmış bir yerleşim bölgesi olacak” dedi.


Doğu...