11 / 05 / 2024

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, 27 Ekim 2022 tarihi itibari ile istifasını sundu.  Muhammed Halit Sönmez'in istifası Yönetim Kurulu tarafından kabul edildi. 

Muhammed Halit Sönmez, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla görevinden istifa eden Gökhan Özer'in yerine atanmıştı. 

Muhammed Halit Sönmez'in yerine yatırımcı ilişkileri yöneticisi Berati Usta'nın vekaleten atanmasına oy birliği ile karar verildi. Bu gelişmenin ardından, Berati Usta, Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliğinden ve Kurumsal Yönetim Komitesi görevlerinden ayrıldı. 

Yatırımcı İlişkileri görevlendirmesi Kurumsal Yönetim Tebliği kapsamında 30 gün içinde yeni bir görevlendirme yapılacağı belirtildi. 

Aynı zamanda Pera GYO Muhasebe Müdürü olarak Hürü Tat'ın atanmasına da karar verildi. 

AĞUSTOS AYINDA YÖNETİM KURULU KOMİTELERİ BELİRLENDİ 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ağustos ayının ortalarında, Kamuyu Aydınlatma Platformu'da yönetim kurulu komitelerini belirlediğini açıklanmıştı. Bu çerçevede, Yönetim Kurulu Kararı ile Riskin Erken Saptanması Komitesi, Denetim Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi kurulduğu belirtilmişti.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizde yapılan 27.10 2022 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında;

Şirketimizde Genel Müdür olarak görev yapan Sn. Muhammed Halit SÖNMEZ 27.10.2022 tarihi itibari ile istifasını sunmuş, Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiştir. Sn. Muhammed Halit SÖNMEZ'e kariyerinin devamında başarılar dileriz.

Muhammed Halit SÖNMEZ'in yerine yatırımcı ilişkileri yöneticisi Berati USTA'nın vekaleten atanmasına oy birliği ile karar verilmiş olup, neticesinde Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliğinden ve Kurumsal Yönetim Komitesi görevlerinden ayrılmıştır.

Şirketimizin Yatırımcı İlişkileri görevlendirmesi Kurumsal Yönetim Tebliği kapsamında 30 gün içinde yeni bir görevlendirme yapılarak Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanacaktır.

Ayrıca şirketimiz Muhasebe Müdürü olarak Hürü TAT'ın atamasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

Pera GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?


Geri Dön