27 / 04 / 2024

Muhlis Yavuz: Demirköy'ü turizm cenneti yapacağız!

Muhlis Yavuz: Demirköy'ü turizm cenneti yapacağız!

Kırklareli 'nin Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Demirköy İlçesi'ni Turizm Cenneti yapacaklarını söyledi. Trakya'nın incisi Demirköy Turizm Bölgesi ilan edildi. Yavuz, "Halka hizmet hakka hizmettir'' dedi.



Demirköy'ün sevilen ve çaLışkan Belediye Başkanı Yavuz, Doğal Güzellikleri ile Trakya'nın incisi Demirköy un Turizm Bölgesi ilan edilmesi için geçen başlattıkları çalışmaların sürdüğünü belirterek gazetemize şu açıklamalarda bulundu. 


"Demirköy ilçemiz yaz kış eşsiz doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geldi Doğal güzelliklerin yam sıra her mevsimde mükemmd av alanlarına sahip olması sayesinde av merakı olanların da özellikli tercihidir. Bölgenin Turizme açılması için Bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler devam ediyor. Sahip olduğumuz el değmemiş, doğal dokusunu korumuş olan güzellikler ve av turizmi ile İlçemizi e-jsiı bir turizm alanı haline getireceğiz. Demirköy'ümüzün bir Turizm Cenneti haline gelmesi için çalıyoruz /"Ulah'ın izni ile bunu gerçekleştirecek ve İlçemize büyük bir turizm geliri sağlayacağız.'" Başkan Yavuz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğuna dikkat çekerek. "Halka hizmet hakka hizmettir. Demirköy halkı bana güvendi, hizmetlerinden memnunuz dedi ve ikinci defa Belediye Başkanlığı için yetki verdi. Bizde yaptıklarımızdan daha faziasını yapabilmek için çalışıyor, halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için caba gösteriyoruz. Cerıabı Allah'ın izni. halkımızın desteği iie Demirköy'ü herkesin gıpta ettiği bir ilçe haline getireceğiz dedi. 


Yeşilyurt


Geri Dön