09 / 05 / 2024

Demirköy turizm cenneti

Demirköy turizm cenneti

Kırklareli 'nin Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Demirköy İlçesi'ni Turizm Cenneti yapacaklarını söyledi. Trakya'nın incisi Demirköy Turizm Bölgesi ilan edildi. Yavuz, "Halka hizmet hakka hizmettir'' dedi.

2 şehirde 7 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Kırklareli Demirköy ve Sivas Şarkışla'da yer alan 7 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

Bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ruhsatsız şekilde işletilen kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı. İşte son dakika detayları...

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

TOKİ Kırklareli Demirköy’de 114 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirlinin yüzünü güldürecek ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. Bu adım son dönemde ciddi şikâyet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

Turizm cenneti Antalya'da 10 arsa satılıyor! 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Manavgat ilçesinde yer alan 10 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyat ve büyüklükleri...

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Demirköy turizm cenneti Haberi

Demirköy turizm cenneti

Demirköy'ün sevilen ve çaLışkan Belediye Başkanı Yavuz, Doğal Güzellikleri ile Trakya'nın incisi Demirköy un Turizm Bölgesi ilan edilmesi için geçen başlattıkları çalışmaların sürdüğünü belirterek gazetemize şu açıklamalarda bulundu. 


"Demirköy ilçemiz yaz kış eşsiz doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geldi Doğal güzelliklerin yam sıra her mevsimde mükemmd av alanlarına sahip olması sayesinde av merakı olanların da özellikli tercihidir. Bölgenin Turizme açılması için Bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler devam ediyor. Sahip olduğumuz el değmemiş, doğal dokusunu korumuş olan güzellikler ve av turizmi ile İlçemizi e-jsiı bir turizm alanı haline getireceğiz. Demirköy'ümüzün bir Turizm Cenneti haline gelmesi için çalıyoruz /"Ulah'ın izni ile bunu gerçekleştirecek ve İlçemize büyük bir turizm geliri sağlayacağız.'" Başkan Yavuz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğuna dikkat...