09 / 05 / 2024

Kocaeli Demirköy turizmi

Kocaeli Demirköy turizmi

Kırklareli 'nin Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Demirköy İlçesi'ni Turizm Cenneti yapacaklarını söyledi. Trakya'nın incisi Demirköy Turizm Bölgesi ilan edildi. Yavuz, "Halka hizmet hakka hizmettir'' dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kocaeli'de yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılık 18 gayrimenkul! Yatırımcılar dikkat! 

Kocaeli'de yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 18 gayrimenkul satışa sunuluyor. İşte merak edilen ihale detayları...

Kırklareli Demirköy'in konut ihtiyacı artıyor!

Kırklareli  Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, ilçenin konut ihtiyacının arttığını dile getirerek TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması için çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

Kocaeli Demirköy turizmi Haberi

Kocaeli Demirköy turizmi

Demirköy'ün sevilen ve çaLışkan Belediye Başkanı Yavuz, Doğal Güzellikleri ile Trakya'nın incisi Demirköy un Turizm Bölgesi ilan edilmesi için geçen başlattıkları çalışmaların sürdüğünü belirterek gazetemize şu açıklamalarda bulundu. 


"Demirköy ilçemiz yaz kış eşsiz doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geldi Doğal güzelliklerin yam sıra her mevsimde mükemmd av alanlarına sahip olması sayesinde av merakı olanların da özellikli tercihidir. Bölgenin Turizme açılması için Bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler devam ediyor. Sahip olduğumuz el değmemiş, doğal dokusunu korumuş olan güzellikler ve av turizmi ile İlçemizi e-jsiı bir turizm alanı haline getireceğiz. Demirköy'ümüzün bir Turizm Cenneti haline gelmesi için çalıyoruz /"Ulah'ın izni ile bunu gerçekleştirecek ve İlçemize büyük bir turizm geliri sağlayacağız.'" Başkan Yavuz. Halka hizmetin hakka hizmet olduğuna dikkat...