03 / 05 / 2024

Multi Development'ten Kayseri'de metrekaresi 1500 euroya!

Multi Development'ten Kayseri'de metrekaresi 1500 euroya!

Türkiye pazarına girdiği 2005 yılından bugüne kadar alışveriş merkezlerine 2.1 milyar avronun üzerinde yatırım yapan Multi Development Türkiye, konut yatırımına da soyundu



İlk konut projesini Kayseri ’de yatırımı süren alışveriş merkezi yanında yapmaya başlayan firma, ardından Diyarbakır ve  Adana  gibi şehirleri de Multi konutları ile tanıştıracak. Türkiye ’de AVM yatırımlarının geri dönüşünün 12 yılı bulduğunu ama konutta bu sürenin daha kısa olduğunu kaydeden Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgu, “Örneğin Mersin’de yaptığımız Forum Mersin AVM ’den sonra bölgedeki evlerin değeri yüzde 400’e yakın arttı. Bundan niye bizde pay almayalım diye düşündük. Bunun için şu anda Anadolu ’da bulunan arazilerimizin bazılarına AVM ile birlikte konut projesi de yapacağız. Böylelikle Anadolu şehirlerini de markalı konutla tanıştırmış olacağız” diye konuştu.

Erciyes manzaralı rezidans
Konut projeleri konusunda ilk projeyi Kayseri ’de başlattıklarını ifade eden Belgu, şunları söyledi: 
“Burası 24 katlı iki kule şeklinde olacak. Konutların satışlarına 1-2 ay içinde satışa başlıyoruz. Bu projede metrekare satış fiyatı ortalama 1500 euro olacak. Herkesin Erciyes Manzaralı dairelerden almak isteyeceğini tahmin ediyoruz. Zaten daha önce de bu projeyle ilgili bir ön talep toplaması yapılmıştı. Projenin üçte biri ile ilgili de ciddi talep toplanmıştı. Fakat daha sonra inşaat projesinde bir değişim olduğu için bu talep toplamayı durdurmuştuk. Kayseri’de AVM’nin yanına 200 konut yapacağız. Yoğun bir talep bekliyoruz. ”
Radikal 


Geri Dön