28 / 04 / 2024

Murat Kurum: İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması güvenlik meselemiz!

Murat Kurum: İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması güvenlik meselemiz!

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, ''İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. ''dedi.



Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki deprem konutlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılmasının görevleri oldupunu belirterek çalışmaları yapmak zorunda olduklarını açıkladı.

İSTANBUL'DAKİ SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

stanbul'daki sorunları çözmek için güçlü ve tecrübeli bir ekiple çalışacaklarını belirten Kurum, Görevi devraldığımızda İstanbul'da başta deprem sorunu olmak üzere, İstanbul'daki trafik çilesi gibi sorunları çözmek için ve İstanbul'un geleceği adına kararları, adımları atmak üzere aylardır arkadaşlarımızla projeler hazırladık. 1 Nisan itibariyle, aldığımız bayrağı en yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Samimi olacağız, elimizden geleni yapacağız ifadelerini kullandı.

Murat Kurum: İstanbul daki deprem riskinin ortadan kaldırılması güvenlik meselemiz!

İSTANBUL'DAKİ DEPREM RİSKİNİN KALDIRILMASI MİLLİ GÖREVİMİZ!

İstanbul seçimlerinin Türkiye için de önemli olduğunun altını çizen Kurum, 22 yıldır bu hizmetleri yaptıklarını açıkladı ve 31 Mart'ta alacağımız zaferle birlikte Türkiye Yüzyılının aslında vizyonunu çizeceklerini vurguladı.

Kurum vatandaşlara seslenerek: ''Hep birlikte bu vizyona yön vereceğiz. Emeklerimiz ve fedakarlıklarımızın karşılığını alacağız. Gençlik teşkilatımız da seçim çalışmalarında büyük fedakarlıklar yaptı ve bu süreci zaferle tamamlayacaklar.

Seçim sadece İstanbul'u ilgilendiren bir seçim değil. Balkanlar sevinecek, Gazze sevinecek. Ahıska Türkleri sevinecek. Tüm mazlumlar sevinecek çünkü İstanbul sadece 81 ili ilgilendiren bir şehir değil. İstanbul tüm dünyayı ilgilendiren bir şehir.

İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. Geleceğimize, çocuklarımıza bu kutlu şehri emanet etmek durumundayız.'' ifadelerini kullandı. 

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? Tek tek hesaplandı!

Geri Dön