28 / 04 / 2024

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na eleştiri: ‘100 bin konutun en fazla 6 binini yaptı!’

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na eleştiri: ‘100 bin konutun en fazla 6 binini yaptı!’

Rize'de ziyaretlerde bulunan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, İstanbul'daki mevcut yönetimin verdiği konut sözünü yediğini söyleyerek, "İmamoğlu, söz verdiği 100 bin konutun sadece 6 binini yaptı" dedi.



6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 50 binden fazla insanın ölümüne, 100 binden fazla insanın yaralanması, milyonlarca insanın başka şehirlere göç etmesine ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem sonrası gözler İstanbul'a çevrildi. Bu kapsamda, İstanbul’da kentsel dönüşüm adımları hızlandırıldı.

Bakanlığı döneminde büyük başarılara imza atan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum ise İstanbul için çalışmalarına devam ederken, İstanbul’daki konut yapım süreci ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

 Murat Kurum’dan İmamoğlu’na eleştiri: ‘100 bin konutun en fazla 6 binini yaptı!’

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği'ni ziyareti esnasında konuya yönelik açıklama yaparken İstanbul'daki deprem riski ve kentsel dönüşüme vurgu yaptı.

İSTANBUL İÇİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Deprem riski barındıran İstanbul için çalışmalara start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'a bizim her dakikasına her saniyesine çocuğumuz gibi bakmamız gerekiyor" şeklinde ifade ederek İstanbul'daki mevcut yönetimin tutmadığı sözleri nedeniyle eleştirdi.

"100 KONUT SÖZÜ VERMİŞ, NE YAPMIŞ"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözünü verdiği 100 bin konutun en fazla 6 binini yerine getirdiğinin altını çizen AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, "Bizim kentimiz kıymetli. Kimse kusura bakmasın" diye konuştu.

 Murat Kurum’dan İmamoğlu’na eleştiri: ‘100 bin konutun en fazla 6 binini yaptı!’

"SEN İKBAL KAYGISI ÇEKEBİLİRSİN, KENDİNİ BAŞKA YERDE GÖREBİLİRSİN FAKAT VATANDAŞIN SENİ NEREDE GÖRDÜĞÜ ÖNEMLİ"

Murat Kurum, konu ile ilgili olarak yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

100 bin konut sözü vermiş mevcut yönetim. Tamı tamına 100 bin konut! Ne yapmış arkadaşlar? 5-6 bin konutu geçememiş. Arkadaşlar bizim kentimi kıymetli. Kimse kusura bakmasın. Sen ikbal kaygısı çekebilirsin. Gelecek hesapları yapabilirsin. Kendini başka bir yerde de görebilirsin. Fakat esasında milletin seni nerede gördüğü önemli.”

AK Partili yetkili resmen açıkladı! Ocak 2024'te 10 bin konut hazır!

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

TOKİ’den konut müjdesi! O ile tam 220 bin konut yapılacak!


Geri Dön