03 / 05 / 2024

Murat Kurum'dan imarlı tapu müjdesi!

Murat Kurum'dan imarlı tapu müjdesi!

Hükümet, vatandaşların hem mülkiyet hem de imar planı problemlerini çözmek için kolları sıvadı. Bakan Kurum, "Önümüzdeki hafta imar planı onaylandıktan sonra da uygulama işlemlerine başlayacağız ve hızlı bir şekilde imarlı tapularınızı almış olacaksınız" dedi...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dün Eyüpsultan, Pirinççi Mahallesi Miraç Parkı'nda, vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Bakan Kurum, vatandaşın sorunlarını yerinde tespit edip çözme sürecine gittiklerini söyledi. Kurum, "Hem mülkiyet hem de imar planı sürecini hızlı bir şekilde işlettik. Önümüzdeki hafta Pirinççi Mahallemize ilişkin imar planımız onaylanmış olacak" dedi. 

Bakan Kurum, "Artık tüm kurum görüşleri tamamlandı. Önümüzdeki hafta imar planı onaylandıktan sonra da uygulama işlemlerine başlayacağız ve hızlı bir şekilde imarlı tapularınızı almış olacaksınız. O imarlı tapularınızı ister kendiniz ister müteahhitle anlaşın, isterseniz belediye başkanımız size bu süreçle ilgili destek versin. Her konuda, her projede yanındayız" ifadelerini kullandı. 
 


Geri Dön