30 / 04 / 2024

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağı sönüyor! Şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 19 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağı sönüyor! Şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 19 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Son indirimden sonra rahat bir nefes alacağını düşünenler bu ay zam şoku ile sarsıldı. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Elif Alpar

Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpü bu senenin başında sadece 238 TL'ydi. Bu senenin başından beri yüzde 34 zam uygulandı. Zam üstüne zam gelen mutfak tüpü fiyatlarını gören ocağın altını kapatıyor. 

Bir zam bir indirim derken halk, mutfak tüpü fiyatlarının değişimine yetişemiyor! Son indirimden sonra rahat bir nefes alacağını düşünenler bu ay başında zam şoku ile sarsıldı. Son zamdan sonra mutfak tüpü fiyatlarını araştırmaya başladı. 2012 senesinde sadece 66 TL'ydi. Büyük tüp son on yılda yüzde 386 zamlandı. 

Mutfak tüpüne zam mı geldi? 12 kg mutfak tüpü, şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

10 sene önce İstanbul'da yaşayan 4 kişilik bir ailenin mutfak tüpü için ayırması gereken bütçe 792 TL'ydi. Bu aileden sadece bir kişinin asgari ücretle çalıştığını düşünürsek, yıllık gelirleri ortalama olarak 10 bin 638 TL. Bu hayali ailenin senelik gelirinin sadece yüzde 1'i mutfak tüpüne ayrılıyordu. 

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön