15 / 05 / 2024

N Loft'un İzmir'de lansmanı yapıldı!

N Loft'un İzmir'de lansmanı yapıldı!

Kuruluğu günden bu yana başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat; İzmir sevdası ve Bodıum tarzını birleştiren N LOFT Projesi'ni yoğun ilgi gören lansman toplantısında İzmirlilerle buluşturdu



Kuruluğu günden bu yana başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat;  İzmir  sevdası ve Bodıum tarzını birleştiren N LOFT Projesi'ni yoğun ilgi gören lansman toplantısında İzmirlilerle buluşturdu. Urla'da bahçe ve loft daireler olmak üzere 4 farklı temel plan düzeninde planlanan N LOFT Projesi. 5 bin 512 metrekare arsa üzerinde 44 adet lüks daireden oluşuyor. Yüzme havuzu, fitness, otopark, kontrollü giriş çıkışları şehir merkezine yakın ama şehir hayatının yoğunluğundan uzak yaşamak isteyenlere şıklığından ödün vermeden farklı bir yaşam imkanı sunuyor. Yatırım yapmak ya da yaşamak isteyenlere kapısından banyosuna kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar titizlikle planlandığı proje sosyal yaşantının keyfini yaşamak isteyenlere avluda ortak bir hayat yaşama imkanı veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, "Amacımız her ayrıntının düşünüldüğü projeyle kent hayatına farklılık getirmek" dedi. 


MUTLULUK ÖNEMLİ 


Bltez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, faaliyete başladıkları günden itibaren bulunduktan bölgelerin en gözde noktalarında projeler gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Turan, "projelerde bireylerin sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerine önem verdiğimiz mimari tasarımlar yapmaya özen gösterdik. Sektörde yurt içinde ve yurtdışında mimari proje ve tasarımları, proje geliştirme ve yönetme, müteahitlik hizmetleri alanlarında konut inşaatlarının yanı sıra restorasyon çalışmaları, fabrika inşaattan, alt yapı çalışmalarını yaptık" dedi. 


Hürriyet Ege 


web: http://www.n-loft.com 


Telefon: 0 252 313 12 22



Geri Dön