18 / 07 / 2024

izmir lansmanı N Loft

izmir lansmanı N Loft

Kuruluğu günden bu yana başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat; İzmir sevdası ve Bodıum tarzını birleştiren N LOFT Projesi'ni yoğun ilgi gören lansman toplantısında İzmirlilerle buluşturdu

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Nissan Qashqai e-Power ile Ariya'nın lansmanı yapıldı! İşte Türkiye'ye gelecekleri tarih! 

Nissan'ın, Stockholm'de lansmanını gerçekleştirdiği Qashqai e-POWER'ın Türkiye pazarına 2022'nin son çeyreğinde, Ariya'nın ise 2023'ün ikinci yarısında katılması öngörülüyor. İşte iki aracın yeni özellikleri...

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Siltaş Marina basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Çok sayıda yeni nesil iş merkezi ve konut projesine imza atan Siltaş Yapı, Pendik sahilde marinanın karşısında konumlandırdığı “adalara karşı, bulutlara komşu” yeni projesi Siltaş Marina’nın lansmanını gerçekleştirecek. 

Mesa Orman'ın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla dayanan ödünsüz kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturan Mesa, Beykoz Çubuklu'da hayata geçirdiği yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta!

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Cengiz İnşaat,  markalı ilk konut projesi Livin’İzmir’i hayata geçiriyor. Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta yapılacak. 

DAP İzmir basın lansmanı 7 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

MESA Gökada basın lansmanı ertelendi!

Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin basın lansmanını ileri bir tarihe erteledi. 

izmir lansmanı N Loft Haberi

izmir lansmanı N Loft

Kuruluğu günden bu yana başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat; İzmir sevdası ve Bodıum tarzını birleştiren N LOFT Projesi'ni yoğun ilgi gören lansman toplantısında İzmirlilerle buluşturdu. Urla'da bahçe ve loft daireler olmak üzere 4 farklı temel plan düzeninde planlanan N LOFT Projesi. 5 bin 512 metrekare arsa üzerinde 44 adet lüks daireden oluşuyor. Yüzme havuzu, fitness, otopark, kontrollü giriş çıkışları şehir merkezine yakın ama şehir hayatının yoğunluğundan uzak yaşamak isteyenlere şıklığından ödün vermeden farklı bir yaşam imkanı sunuyor. Yatırım yapmak ya da yaşamak isteyenlere kapısından banyosuna kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar titizlikle planlandığı proje sosyal yaşantının keyfini yaşamak isteyenlere avluda ortak bir hayat yaşama imkanı veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, "Amacımız her ayrıntının düşünüldüğü projeyle kent...