17 / 05 / 2024

n loft lansmanı

n loft lansmanı

Kuruluğu günden bu yana başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat; İzmir sevdası ve Bodıum tarzını birleştiren N LOFT Projesi'ni yoğun ilgi gören lansman toplantısında İzmirlilerle buluşturdu

N LOFT Projesi İzmirliler ile buluştu!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat'ın; İzmir sevdası ve Bodrum tarzının ilk kez birarada olduğu Urla'daki "N LOFT Projesi" yoğun ilgi gören lansman toplantısında İzmirliler ile buluştu...

N Loft projesinin lansmanı yapıldı!

Kuruluğu günden itibaren inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat; İzmir Sevdası ve Bodrum tarzınımn ilk kez bir arada buluştuğu N Loft Projesi yoğun ilgi gören lansman toplantısı ile İzmirliler ile buluştu.

Bu haber İPhonecuları derinden yaralayacak! İPhone 14 için iptal kararı…

İPhone 14’ün çıkışını bekleyen telefon dünyası yeni kararla şokta. Bazı kesimler İPhone 14’ün çıkış lansmanın erteleyeceğini ve bununda piyasaya satış tarihini etkileyeceğini düşünüyor. Peki buna sebep olan nedir?

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

2 lansman ertelendi!

Konut sektöründe lansman hareketliliği yaşanırken bugün 2 lansmanın ertelendiği haberi geldi. Keleş Center Airport ile Demir Country projelerinin lansmanları ileri bir tarihe ertelendi. 

Ağaoğlu Çekmeköy'ün lansmanı 6 Ekim'e ertelendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Çekmeköy’de hayata geçireceği Ağaoğlu Çekmeköy projesinin lansman tarihi 6 Ekim Cuma gününe ertelendi.

Sinpaş GYO Gökorman'ın lansmanı 22 Eylül'de!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Gökorman basına tanıtılacak. Basın lansmanı 22 Eylül'de Çırağan Palace'ta gerçekleşecek.

DKY Ada'nın lansmanı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği DKY Ada proje lansmanı, 29 Eylül 2017, Cuma günü gerçekleşecek. Projede teslimler Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Marmara Loft'ta lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı!

Görgülü İnşaat imzası taşıyan Marmara Loft'ta firma bünyesinde yüzde 30 peşinat ile 60 ay faizsiz vade ve lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. İşte 48 soruda Marmara Loft projesinin detayları...

Meydan Ardıçlı'nın lansmanı ertelendi!

Özyurtlar Holding, Bahaş Holding iş birliğiyle hayata geçireceği Meydan Ardıçlı projesinin lansman tarihini erteledi. Projenin lansmanı 15 Eylül 2017 Cuma günü saat 10.30'da düzenlenecek.

Serenity Cadde Halkalı'nın lansmanı Eylül'de!

Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçirilen Serenity Cadde Halkalı'nın lansmanı Eylül'de yapılacak. Projede toplam 180 adet daire yer alacak.

DKY Ada'nın lansmanı 20 Eylül'de!

DKY İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen DKY Ada projesinin lansmanı 20 Eylül 2017, Çarşamba günü gerçekleşecek.

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

Bulvar Loft’ta kampanya için son gün 18 Haziran!

Ankara’nın genişleme aksı üzerinde yaşam ve getiri bakımından en avantajlı noktalar üzerinde gösterilen Bulvar Loft’ta 18 Haziran’a kadar eski fiyatlarını uygulamada tutacak. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar devreye girecek...

n loft lansmanı Haberi

n loft lansmanı

Kuruluğu günden bu yana başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat; İzmir sevdası ve Bodıum tarzını birleştiren N LOFT Projesi'ni yoğun ilgi gören lansman toplantısında İzmirlilerle buluşturdu. Urla'da bahçe ve loft daireler olmak üzere 4 farklı temel plan düzeninde planlanan N LOFT Projesi. 5 bin 512 metrekare arsa üzerinde 44 adet lüks daireden oluşuyor. Yüzme havuzu, fitness, otopark, kontrollü giriş çıkışları şehir merkezine yakın ama şehir hayatının yoğunluğundan uzak yaşamak isteyenlere şıklığından ödün vermeden farklı bir yaşam imkanı sunuyor. Yatırım yapmak ya da yaşamak isteyenlere kapısından banyosuna kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar titizlikle planlandığı proje sosyal yaşantının keyfini yaşamak isteyenlere avluda ortak bir hayat yaşama imkanı veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, "Amacımız her ayrıntının düşünüldüğü projeyle kent...