16 / 05 / 2024

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! Bu banka hesabınız varsa 27-28 Şubat'ta 16.000 TL ödeme alabilirsiniz

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! Bu banka hesabınız varsa 27-28 Şubat'ta 16.000 TL ödeme alabilirsiniz

Banka hesabı olan vatandaşlara 27 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında 16.000 TL ödeme müjdesi verildi. Bu ödemeyi yapacak olan bankalar şartlarını tüm vatandaşlar için açıkladı.



Nakit ihtiyacı olanlara müjde! Bu banka hesabınız varsa 27-28 Şubat ta 16.000 TL ödeme alabilirsiniz

Nakit ödeme yapa bankalar ve şartları

16.000 TL değerindeki nakit ödeme kampanyasını QNB Finansbank, Garanti Bankası, TEB, Halkbank gibi bankalar yerine getirmektedir. Hangi bankanın müşterisi iseniz o bankaya başvuru yaparak bu kampanyadan kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Üstelik 90 gün ertelemeli ve 36 ay vadeli olan bu ihtiyaç kredisi kampanyası tüm vatandaşların bir nebze de olsa cebini rahatlatma fırsatı sunuyor. Kimlik belgesi ile hangi bankanın müşterisi iseniz o bankaya giderek kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde 90 gün ertelemeli ve 36 ay vadeli olan kredi imkanından yararlanmanız sağlanıyor. Bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için kredi notu uygunluğuna bakılır ve sigorta durumu kontrol edilerek kredi başvuruları değerleme altına alınır. Tüm bu şartları sağlayan tüm vatandaşlar aynı gün içerisinde bu ihtiyaç kredini çekebilecek ve 90 gün ertelemeli ve 36 ay vadeli olacak şekilde ödeme işlemlerine başlayabilecek. Mobil uygulama üzerinden de kolaylıkla başvuru yapılabilecek.

İş Bankası kartı olanlar hemen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! 1 Mart'a kadar vaktiniz var!

Garanti Bankası'ndan son dakika açıklaması! Garanti Bankası müşterileri hemen baksın

Merkez Bankası açıkladı! Tüketici kredilerinin 334 milyar 741 milyon 956 bin lirası konut!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön