03 / 05 / 2024

Narlı Çimko çalışanları iftarda buluştu!

Narlı Çimko çalışanları iftarda buluştu!

SANKO Holding ' in inşaat sektöründeki yatırımı Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Narlı Çimento Fabrikası'nda çalışanlar, iftar yemeğinde bir araya geldi...



SANKO Holding'in inşaat sektöründeki yatırımı Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Narlı Çimento Fabrikası'nda çalışanlar, iftar yemeğinde bir araya geldi. 


Narlı Dolphin Restoran'da verilen iftar yemeğine, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Mustafa Anteplioğlu, Defterdar Vekili Mehmet Ay, Vergi Dairesi Başkan Vekili Sinan Küçükgöz, Pazarcık Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Nabi Aslan, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ. Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Ulaş Birdane, İlçe Jandarma Komando Komutanı Üsteğmen Ünal Bayhan, Pazarcık Müftü Vekili Ahmet Sevinç, Narlı Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Yusuf Çetinkaya. Narlı İmamı Salih Akdağ ve Eski Narlı Belediye Başkanı Metin Ergücen de katıldı. 


Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Çimko Çimento ve Beton Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Çimko Genel Müdürü Hakan Özkök, Narlı Çimento Fabrikası y önetici ve çalışanlarının da yer aldığı iftar programı, Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. 


Konukoğlu, masaları dolaşarak konuklar ve çalışanlarına hoş geldiniz dedi. Yemeğe katılanları bu güzel günlerini paylaştıkları için teşekkür eden Konukoğlu, Ramazan ayını ve mübarek Kadir gecesini kutlayarak, aileleri ve çocuklarıyla beraber neşe ve sağlık içerisinde bir bayram geçirmelerini diledi. 


Ramazan boyunca geleneksel iftar yemeklerinin devam ettiğine işaret eden Konukoğlu, 'Birlik beraberliğimizi sürdürmeyi, önümüzdeki yıllarda da tekrar burada buluşmayı temenni ediyorum " dedi. Daha sonra 10, 15 ve 20 yıldan beri kurumda çalışanlara, üzerlerinde laser ile fotoğraflannın işlendi ği kristal plaketler verildi. Yapılan çekilişle, şanslı çalışanlara 2 yarım ve 2 tam altın hediye edildi.



Gaziantep Artı Haber






Geri Dön