29 / 04 / 2024

Narlıdere Teras Gökyüzü'nün projesini M artı D Mimarlık çizdi!

Narlıdere Teras Gökyüzü'nün projesini M artı D Mimarlık çizdi!

Mehmet Ali Uzunyayla İzmir'de daha önce 30 milyon TL'lik yatırımla İzmir Evleri ve Uzunyayla Evleri projelerini tamamlayan Uzunyayla Group, Narlıdere'de 25 milyon liraya malolacak Teras Gökyüzü projesine başladı.



Mehmet Ali Uzunyayla İzmir'de daha önce 30 milyon TL'lik yatırımla  İzmir  Evleri ve Uzunyayla Evleri projelerini tamamlayan Uzunyayla Group, Narlıdere'de 25 milyon liraya malolacak Teras Gökyüzü projesine başladı. 10 bin metrekare arazi üzerinde toplam 91 konutun yer alacağı Teras Gökyüzü projesinde sıradışı bir mimari yapı ortaya koyduklarını kaydeden Uzunyayla Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uzunyayla, proje içinde yer alan mini çarşı ile ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. Narlıdere'nin kentin yeni yaşam merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Uzunyayla şu bilgileri verdi: 


Sıradışı bir proje olacak 

"Projemiz eğimli bir arazide konumlanıyor. Projesi M artı D Mimarlık tarafından çizilen Teras Gökyüzü, körfeze hakim konumu, teras bahçeleri ve 7500 metrekarelik yeşil alanları, çevreci yapısıyla dikkat çekiyor. Projeyi çevreleyen yürüyüş ve koşu parkuru da ev sahipleri için özel olarak tasarlandı." Uzunyayla Group, Ege Bölgesi'nde seramik fabrikası yapmak için de hazırlanıyor. 


http://www.terasgokyuzu.com/


Milliyet Ege


Geri Dön