29 / 04 / 2024

Ncadde fiyatları!

Ncadde fiyatları!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Cadde

Ncadde fiyatları 149 bin liradan başlayıp, 159 bin liraya kadar değişiklik gösteriyor. Özyurtlar Ncadde Evleri Esenyurt projesinde daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor...




Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncadde Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Ncadde fiyatları 149 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 


Ncadde Esenyurt projesi 112 adet home ofisten ve 11 ticari birimden meydana geliyor. Ncadde Esenyurt projesi 7 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Tek blok halinde yükselen Ncadde Esenyurt projesi 16 katlı olarak inşa ediliyor.


Ncadde Esenyurt projesinde yalnızca 1 oda 1 salon home ofisler tasarlandı. Ncadde Esenyurt projesinde home ofislerin büyüklükleri 70 metrekare ve 75 metrekare olarak belirlendi.



Ncadde fiyatları!


Ncadde fiyatları 70 metrekarelik 1+1 dairelerde 149 bin liradan başlarken, 75 metrekarelik 1+1 dairelerde 159 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ncadde Esenyurt teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor.


Ncadde Esenyurt satış ofisi ile 444 4 027 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Esenyurt Ncadde Evleri'nde fitness salonu, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Ncadde Evleri projesi Esenyurt Belediyesi'nin tam karşısında yükseliyor. Ncadde Esenyurt'ta Atatürk Havalimanı'na 18 dakika, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 2 dakika, Marmara Park AVM'ye 6 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Ncadde Esenyurt iletişim

Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com           

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön