16 / 05 / 2024

Ne altın, ne de gümüş! Buna yatırım yapanlar 1 yılda yüzde 434 kazandı!

Ne altın, ne de gümüş! Buna yatırım yapanlar 1 yılda yüzde 434 kazandı!

Değerli metal lityuma yatırım yapanlar 1 senede tam yüzde 434 kazandı.  Açıklanan rakamlara göre, lityum bu performansıyla hem altını hem de gümüşü solladı...



Yine aktarılan verilere göre, özellikle sera gazı emisyonunun azaltılmasına yönelik son senelerde dünya çapında artan hassasiyet sonucu daha temiz enerji kaynaklarının ve elektrikli araçların öneminin artması lityuma olan talepte önemli bir artış yaşanmasına neden oldu.

Ne altın, ne de gümüş! Buna yatırım yapanlar 1 yılda yüzde 434 kazandı!

‘Kasırga geliyor' diyerek altını önerdi

Yine açıklanan detaylara göre, güçlü dolar baskısıyla gözde birçok yatırım aracının fiyatları dip yaparken, söz konusu bu sürecin bir alım fırsatı olarak değerlendirilmesi önerildi.

Dünyaca ünlü finans uzmanı ve yazar Robert Kiyosaki yaptığı açıklamada yatırımcılara kasırga uyarısı verdi.

Yaptığı açıklamada şu anda dünyanın en büyük ucuzluk fırsatının içerisinde olduklarını söyleyen Robert Kiyosaki  "Kendinize dikkat edin” diyerek, altın gibi bazı varlıklara yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

İslam Memiş'ten bomba tahmin! Gram altın bu sene çok kazandıracak!

Altında son dakika! Öyle bir çakıldı ki... 1 gram bile altını olana kötü haber! Hemen 18 Temmuz 2022 altın fiyatları!

Elinde 1 doları bile olan hemen baksın! Dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika 18 Temmuz 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön