14 / 05 / 2024

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Nef Reserve Kandilli’de inşaat çalışmaları  tam gaz sürerken, ilk konut teslimlerine de yıl sonunda başlanması planlanıyor. İşte Nef Reserve Kandilli ile ilgili tüm merak edilen ayrıntılar...



Ünlü Mimar Emre Arolat’ın tasarladığı Nef Reserve Kandilli projesi, İstanbul’un en eski hikayelerinin yaşandığı, padişahların saraylarından İstanbul Boğazı’nı seyrettiği, sokaklarının tarih koktuğu bir semtte özel bir konumda bulunuyor. 

Semtin mahalle kültürünü, modern yaşamın vazgeçilmezleriyle yaşatan Nef Reserve Kandilli, büyüleyici sokakları, asırlık çınar ağaçları arasında yükseliyor ve iskele, köprü ve ana yollara yakınlığıyla ön plana çıkıyor. 

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda! 

Nef Reserve Kandilli projesinde, 2+1'den 5+1'e kadar değişen tiplerde konutlar yer alıyor. Aynı zamanda proje ile Nef’in ‘Foldhome’ konseptinin imkanları ev sahipleriyle buluşacak. Kişiye özel hizmeti son aşamaya getiren proje, gerektiğinde iskelede özel bekleyen tekneden, günün yorgunluğunu attıracak SPA alanına kadar ayrıcalıklı hizmetler de sunacak. 

Endeksa verilerine göre bir evin 6 senede 4,9 kat değer kazandığı Kandilli semti, İstanbul’un seçkin ailelerinin tercih ettiği en değerli boğaz semtleri arasında yer alıyor. Nitekim 6 yıl içinde Kandilli’de bir ev 4,9 kat değer kazanırken; bu değer kazanımı İstanbul ve Üsküdar genelinde 3 kat seviyesinde kaydedildi. Bu kapsamda değerlendirildiğinde; Kandilli, gayrimenkul yatırımcılarına en çok kazandıran İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olma özelliği ile de ön plana çıkıyor.

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

İstanbul’un tarihi mahallelerinden birini yeniden tanımlamaya hazırlanan Nef Reserve Kandilli projesi, yeşil alanları ve özel planlanan peyzajıyla ön plana çıkarken; Boğaz manzarasına da eşlik ediyor. 

Nef Reserve Kandilli’yi tasarlayan mimar Emre Arolat proje ile ilgili açıklamasında, “Tasarım yaklaşımımız; bölge, yerel dokular, kültürel ve fiziksel kaynaklar ile projenin kolektif ve psikolojik nitelikleri üzerine yapılan uzun araştırma ve tartışma süreciyle başladı. Böylece proje ve mevcut durumun özünü oluşturan sorular ortaya çıktı ve özel durumlar da göz önünde tutularak tutku, önsezi, bilgi ve deneyim çerçevesinde şekillendirildi.” ifadelerini kullandı. Mustafa Toner imzası taşıyan iç mimaride ise bir yanda vizon, bej ve krem tonlarıyla açık renk ahşabın bir arada kullanıldığı, bir yanda da koyu ahşap renkleri, gri ve toprak tonlarının buluştuğu iki farklı alternatif sunuluyor." ifadelerini kullandı.

Web: http://www.nef.com.tr/projeler/reserve-kandilli

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!


Geri Dön