02 / 05 / 2024

Nefes Assos fiyat!

Nefes Assos fiyat!

Nefes Assos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nefes Assos fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesinde bırakan Önder Halisdemir, Assos'ta Nefes Assos ismi taşıyan bir köy hayata geçiriyor.

Bir konut değil yeni bir yaşam projesi şeklinde tasarlanan Nefes Assos fiyat listesi açıklandı mı? İşte Nefes Assos fiyat listesi ve Ocak ayı sonunda lansmana çıkacak olan projeyle ilgili detaylar...

Beyaz yakalılara nefes aldıracak olan Nefes Assos projesi içerisinde köy sakinlerinin zihinsel ve beceri yönünden beslenmesi için bir köy enstitüsü yer alacak. Projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. 

Avrupa Birliği'nden hibe kazanan Nefes Assos projesinde tarım alanları, tavuk çiftliği, köy meydanı, köy kahvesi, köy pazar yeri ve elektrikli şarj istasyonları yer alacak.

Nefes Assos Köyü nerede?

Konumuyla dikkat çeken Nefes Assos Köyü projesi sağlık ocağı, market, benzin istasyonu ve antik kente 5 dakika, Ayvacık ilçesi ve buradaki büyük devlet hastanesine 20 dakika mesafe bulunuyor.

Behramkale, Paşaköy, Büyükhusun'a 5-10 dakika mesafede yükselen proje Bozcaada iskelesine 50 dakika, özel okul ve hastanelerin yer aldığı Çanakkale'ye 60 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Etrafı ormanlarla çevrili  Nefes Assos Köyü'nün 2022 yılının bahar aylarında teslim edilmesi planlanıyor.

Nefes Assos fiyat!

Nefes Assos fiyat listesi henüz belli olmadı. Nefes Assos fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.
 
Bilgi formu için tıklayın 


Geri Dön