06 / 05 / 2024

Nefes Residence'da bu yıl sonu teslimler gerçekleşiyor!

Nefes Residence'da bu yıl sonu teslimler gerçekleşiyor!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Nefes Residence

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Nefes Residence projesinde konut teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut...



6 bin 950 metrekare alan üzerinde inşa edilen  Nefes Residence  projesi toplamda 466 adet daire yer alıyor.


Nefes Residence İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde konumlanıyor. Nefes Residence  Pusula İnşaat  güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Nefes Residence Beylikdüzü'nde daire tipleri stüdyo,  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin metrekare alanları 38 metrekareden başlayarak 155 metrekareye kadar yükseliyor. 


2 blok şeklinde Beylikdüzü'nde yükselen Nefes Residence'da konut teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor. 


Beylikdüzü Nefes Residence'da 330 konut, 15 ticari ünite bulunuyor. Nefes Residence projesinin sosyal olanakları arasında yarı olimpik havuz, reception, basket sahası, kapalı otopark, açık otopark, tenis, halı saha, şelale, çardaklar, barbekü, sosyal tesis (Türk hamamı, sauna, fitness, buhar odası),toplantı salonu mevcut. 



Nefes Residence Abdullah Gül Parkı’na ve metro durağına 300 metre, metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde, E-6 ve Bahçeşehir bağlantı yolları bulunuyor. İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Park’a ve Tüyap fuar merkezine 1 kilometre mesafede olan Atatürk Bulvarı üzerindeki konumlanıyor.



Telefon: (0212) 854 11 04

Web: www.nefesresidence.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön