14 / 05 / 2024

Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut fırsatı!

Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut fırsatı!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.



Peki Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları'nda hangi daire tipleri bulunuyor? Nevbahar Kemer Konakları'nda teslimler ne zaman gerçekleştirilecek? İşte satışların devam ettiği Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Verilen bilgilere göre, Kalyon İnşaat Nevbahar Kemer Konakları, 20 bin 380 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Konumuyla dikkat çeken Nevbahar Kemer Konakları, Kemerburgaz Orman Yolunun başlangıcında inşa ediliyor. Projede 16 blokta toplam 137 adet konutun yer alacağı villa konforunda bir yaşam sunuluyor. 

Nevbahar Kemer Konakları nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut fırsatı!

Kemerburgaz Nevbahar Kemer Konakları'nda 2 oda 1 salon dubleks, 3.5 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon bahçe kat ve 4 oda 1 salon tripleks konut tipleri bulunuyor. Ayrıca proje kapsamındaki 4 oda 1 salon tripleks villalar müstakil şekilde tasarlanırken, diğerleri ortak kullanıma sahip.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Kemerburgaz Nevbahar Kemer Konakları projesinde, spor salonu, yüzme havuzu, toplantı salonu, buhar odası, cafe, sauna ve çocuk oyun alanları mevcut.

Blokların maksimum 3 katlı olarak tasarlandığı Nevbahar Kemer Konakları projesindeki konutların teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Villa konforunda bir hayat sunan Nevbahar Kemer Konakları'nda konutların alanları 185 metrekare ile 316.91 metrekare arasında farklılık gösteriyhor.

Kemerburgaz Nevbahar Kemer Konakları fiyat bilgisi
Nevbahar Kemer Konakları'nda yer alan konutların fiyat bilgisi satış ofisinden öğrenilebiliyor. Projedeki konutlar için 0,89 faiz ve 60 ay vade imkanı sağlanıyor.


Web: http://nevbaharkemerkonaklari.com/
Telefon: 0216 404 19 74

Sur Yapı Axis Suites'te teslimler Temmuz'da! 1+1 daireler ilk yıl 29 bin TL taksitle satışa çıktı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy projesi için düğmeye basıldı! 1. Etap 1. Kısım'ın imzaları atıldı!

TOKİ'den İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor! Tarihler resmen tek tek açıklandı!


Geri Dön