15 / 05 / 2024

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!



NEVRES EROL BİLECİK İŞ HAYATI!

Erol Bilecik, 1989 yılında İndeks Bilgisayar AŞ’yi kurdu. Böylelikle günümüzde 200’den fazla dünya teknoloji markasının ürünlerini 8.000’den fazla iş ortağı vasıtasıyla ülkemizdeki bireysel ve kurumsal tüketiciler ile buluşturdu. Index Grup şirketlerinin oluşmasını sağladı.

  • Nevres Erol Bilecik, 2002 ile 2005 yılları arasında da Türk bilgisayar sektöründeki en eski, temel sivil toplum kuruluşlarından biri olarak anılan TÜBİSAD’ın yani Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği ile,
  • 2010 ile 2014 yılları arasında İTÜ Mezunlar Derneği’nin Başkanlığını üstlendi.
  • Daha sonra ise 20 Şubat 2019 yılında gerçekleşen Genel Kurul ile beraber, 12 Ocak 2017 tarihinden itibaren devam ettirdiği TÜSİAD yani Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getirdi.
  • 5 Haziran 2018 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
  •  4 Eylül 2020 yılı itibarı ile de Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekilliği görevine devam etmektedir.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

NEVRES EROL BİLECİK BAŞARILARI!

Nevres Erol Bilecik, eğitim alanında yaptığı, bulunduğu destekler ve yaptığı katkılardan da dolayı 15 Temmuz 2010 yılında TBMM Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirilmiştir.

NEVRES EROL BİLECİK EVLİ Mİ, BEKAR MI?

Nevres Erol Bilecik, evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Hüsnü Akhan Kimdir?


Geri Dön