03 / 05 / 2024

Nexonya Fergona ön talep topluyor! 240 konutluk yeni proje!

Nexonya Fergona ön talep topluyor! 240 konutluk yeni proje!

Nexonya Fergana projesi, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Maltepe Esenkent’te hayata geçiriliyor. Projede toplam 240 adet konuta yer veriliyor. İşte Nexonya Fergana ile ilgili merak edilen detaylar...



Maltepe Esenkent’te kentsel dönüşümle hayata geçirilecek olan Nexonya’nın Fergana projesinde 4 adet 2+1, 212 adet 3+1 ve 24 adet 4+1 konut tipi yer alıyor. 

Megakent İstanbul'un merkezinde Maltepe’de hem deniz hem de şehir manzarasına hâkim bir lokasyonda inşa edilen Nexonya Fergana'dan adalar manzarası da görülebiliyor. 

Nexonya Fergona ön talep topluyor! 240 konutluk yeni proje!

Projede yer alan her konut için kapalı otopark bulunuyor. Aynı zamanda Nexonya Fergana'da, ortak kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness salonu, basketbol sahası ve yürüyüş parkuru ile toplantı salonu, çocuk oyun alanı ve kreş gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

Nexonya Fergana projesinde, her blokta çift asansör, otoparktan konuta çıkış, 7/24 güvenlik, kapalı devre kamera sistemi ve her evde görüntülü intercom sistemi yer alıyor. 

Geniş peyzaj ve yeşil alan mimarisi ile dikkat çeken proje, yenilikçi ve modern bir silüet ile yatay mimariye sahip.

Nexonya Fergona ön talep topluyor! 240 konutluk yeni proje! 

Kamelya, süs havuzu ve yapay şelaleye de yer verilen Nexonya Fergana projesi, D-100 Karayolu’na yakın lokasyonda yükseliyor. Esenkent metro istasyonuna da yürüme mesafesinde konumlanan proje, diğer toplu taşıma araçlarına da yakın lokasyonda yer alıyor. 

Nexonya Fergana, modern mimarinin özenle işlendiği ferah daireleri, çeşitli ve geniş sosyal imkanlarıyla yepyeni bir yaşam vadisi haline gelecek. Projede ön talep süreci başladı. Bu kapsamda hem fırsatlar hem de kişiye özel ödeme planları sunuluyor.

Web: http://www.nexonya.com/nexonya-fergana.html

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

 


Geri Dön