03 / 05 / 2024

Next Level İstanbul ön satışa çıktı! Yeni proje!

Next Level İstanbul ön satışa çıktı! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından inşa edilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı. Peki Next Level İstanbul projesinde fiyatlar kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Next Level İstanbul projesinde 85 metrekare ile 545 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip konutlar bulunuyor. Proje iki blok şeklinde hayata geçiriliyor ve toplam 161 adet konut yer alıyor. Aynı zamanda 44 adet ofis de mevcut. 

Projenin A bloğunda villa evler, teras evler, manzara evler; B bloğunda ise loft evler olacak şekilde 4 farklı konut tipi yer alıyor. Villa Evler 275 ile 545 metrekare, Teras Evler 232 - 382 metrekare, Manzara Evler 270 - 347 metrekare, Loft Evler ise 85 - 218 metrekare olacak şekilde tasarlandı. 

Aynı zamanda Next Level İstanbul projesi kapsamında, her bir bölüm için ayrı iç mimari konsept sunuluyor. Villa evlerde orman konsepti, teras evlerde güneş konsepti, manzara evlerde boğaz konsepti, loft evlerde ise toprak konsepti yaratıldı. 

Next Level İstanbul ön satışa çıktı! Yeni proje!

Next Level İstanbul projesinde 5 bin metrekare eşit yeşil alan, kompakt ve fonksiyonel spor alanlar, sosyal mekanlar bulunuyor. Projede insan odaklı bir site yaşantısı ve modern bir ekolojik-cennet sunuluyor. 

İç ve dış mekânlar arasındaki doğal uyum ve geçişle yaşam alanınızı genişleten mekan anlayışı ile hayata geçirilen Next Level İstanbul'da daireler 4,5 metreye varan tavan yüksekliğine sahip. 

Next Level İstanbul ön satışa çıktı! Yeni proje!

NEXT LEVEL İSTANBUL HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ 

Next Level İstanbul projesinde metrekare fiyatları 200 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Proje kapsamında ön satışa özel ödemelerde 1.49 faiz oranı ile 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Lansmanın ardından projede yer alan konut fiyatlarına yüzde 10 + konjonktür zammı yapılacak.

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-tr/next-level-istanbul

Tel: 444 3 655

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Next Level Kemer ön satışta! Yeni proje!

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 


Geri Dön