22 / 05 / 2024

Nezih Önalan kimdir?

Nezih Önalan kimdir?

Önalan İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Önalan kimdir? Nezih Önalan, Önalan İnşaat'ı ne zaman kurdu? İşte Nezih Önalan ve Önalan İnşaat..



Nezih Önalan kimdir?

Nezih Önalan, Önalan İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Önalan İnşaat, 1989 yılında Nezih Önalan tarafından kurulmuştur. 


"Firma tasarımda, kalitede ve kadrosunda, müşteri memnuniyetini sağlayarak, insan hayatına ve çevreye saygılı çağdaş mekanlar, yapılar inşa etmeyi temel çalışma ilkesi olarak belirlemiştir.Bunu neticesinde kısa zamanda sektörde saygınlık ve prestij sahibi olmuştur.


Önalan İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketi konularında iyi yetişmiş, deneyimli insan kaynağı ile zaman unsurlarını ön plana alarak; tasarımdan üretime, uygulamadan montaja, iş yönetiminden kaliteye varıncaya dek her alanda sektörde büyümeye devam etmektedir. 


Gerek özel sektörde gerek kurumsal alanlarda Önalan İnşaat’ın seçilme nedenlerinden bir diğeri de depreme dayanıklı yapılar inşasında çok büyük yatırımlar gerçekleştirmiş olmasıdır. 


Depreme dayanıklı binalar ve toplu konutlar ile sizlere yaşanılabilir aynı zamanda güvenilir yuvalar inşaa etmeye devam etmektedir."


Sofistanbul Nezih Önalan röportajı! Metrekaresi 4 bin lira!


Geri Dön