06 / 07 / 2024

NFT Yasağı Rotasını Tersine Çevirdi! Kampanya sona erdi

NFT Yasağı Rotasını Tersine Çevirdi! Kampanya sona erdi

Önerilen lisans değişikliklerinden vazgeçildikten sonra, Web3 coinlerine karşı Dungeons & Dragons kampanyası görünüşe göre sona ulaştı.



Şirket ayrıca hayranlar ve içerik oluşturucularla uzun süredir devam eden anlaşmasını değiştirmek istemesinde önemli bir faktör olarak Web3 geliştiricilerini seçmişti. Wizards of the Coast haftalar önce bir blog gönderisinde 
"Web3, blockchain oyunları ve NFT'lerde D&D kullanmaya çalışanlara hitap etmek istedik" yazmıştı .

Şimdi şirket, Açık Oyun Lisansını tamamen güncelleme planlarından vazgeçiyor ve Sistem Referans Belgesi aracılığıyla dahil edilen D&D içeriğini "açık ve geri alınamaz" bir Creative Commons lisansı altına yerleştirecek.

NFT Yasağı Rotasını Tersine Çevirdi! Kampanya sona erdi

Wizards of the Coast, D&D topluluk üyelerinin ezici bir çoğunlukla bekleyen lisans güncellemesine karşı oy kullandığı önerilen değişikliklerle bağlantılı bir anketin ilk sonuçlarını gördükten sonra Cuma günü yüzünü duyurdu. Ankete katılanların yaklaşık %86'sı, üçüncü taraf içerik oluşturuculardan türetilen NFT'leri yasaklayan dili içeren "taslak [sanal masaüstü] politikasından memnun değildi".

Wizards of the Coast bir blog gönderisinde "OGL'yi [masa üstü rol yapma oyunları] ile sınırlamak istedik" diye yazdı. "Bu yeni yaklaşımla, bunu bir kenara bırakıyoruz ve oyunun geleceğini belirleme konusunda sizin seçimlerinize güveniyoruz."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön