03 / 05 / 2024

NFT Yasağı Rotasını Tersine Çevirdi! Kampanya sona erdi

NFT Yasağı Rotasını Tersine Çevirdi! Kampanya sona erdi

Önerilen lisans değişikliklerinden vazgeçildikten sonra, Web3 coinlerine karşı Dungeons & Dragons kampanyası görünüşe göre sona ulaştı.



Dungeons & Dragons (D&D) yayıncısı Wizards of the Coast, Cuma günü hayranlara ve içerik oluşturuculara teslim oldu  ve süreçte türev NFT projelerini kısıtlayacak bir oyun lisansı için önerilen değişikliklerle ilerlemeyeceğini açıkladı .

Bu ayın başlarında, Hasbro'nun sahibi olduğu şirket , insanların 20 yılı aşkın bir süredir D&D ile uyumlu içerik üretmesine izin veren  yasal bir çerçeveyi değiştirmek için harekete geçtikten sonra masa üstü oyun topluluğunda yaygın bir öfkeye neden oldu. Bu, D&D'den ilham alan canlı oyun şovları ve podcast'lerin yanı sıra grafik romanlar ve diğer medya gibi şeyleri içeriyordu.

NFT Yasağı Rotasını Tersine Çevirdi! Kampanya sona erdi

Wizards of the Coast, bu ayın başlarında Açık Oyun Lisansında (OGL) yapılan, içerik oluşturuculardan zorunlu telif hakları gibi bazı değişiklikleri zaten geri çekti. Ancak güncellenmiş bir teklif, oyun mekaniği gibi D&D içeriğinin üçüncü taraf NFT'lerle birlikte kullanılmasının yasaklanacağını açıkça ortaya koydu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön