06 / 05 / 2024

Nicholas Cage'in kral dairesine talep var!

Nicholas Cage'in kral dairesine talep var!

Nicholas Cage'in istekleri doğrultusunda hazırlanan 250 bin dolarlık kral dairesine rezervasyon yaptırmak isteyen kişilerin sıraya girdiği bildirildi...  



Hayalet Sürücü 2 filminin Pamukkale'de çekilecek sahneleri için Denizli'ye gelecek olan Nicholas Cage'in istekleri doğrultusunda hazırlanan 250 bin dolarlık kral dairesine rezervasyon yaptırmak isteyen kişilerin sıraya girdiği bildirildi.

Denizli'nin termal turizm merkezlerinden Karahayıt'ta Cage'in kalacağı otelde sanatçının istekleri doğrultusunda düzenlenen otelde çalışmalar devam ediyor. Ocak ayının 20'sinde tamamlanması planlanan ve 3 kattan oluşan kapalı havuzu, saunası, soyunma dolapları, yatak odası gelişen son teknolojiyle yapılan kral dairesinde kalmak isteyenlerin şimdiden rezervasyon yaptırmaya başladığı belirtildi.

Turizmciler gri duvarları, beyaz tavanı, her katında lavabası, banyosu bulunan kral dairesinin önümüzdeki günlerde Denizli'ye çok sayıda turist çekeceğini düşünüyor.

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı ve Colossae Otel Genel Müdürü şžeref Karakan, Nicholas Cage'in kalacağı kral dairesi için şimdiden rezervasyonların başladığını dile getirerek, 'Sanatçımızın konaklayacağı otele talep çok. Bu odayı özel olarak kendilerine yaptırdık. Kendileri kalacaklar, kendilerini misafir edeceğiz, ondan sonra da büyük bir talep olacağına inanıyorum. şžimdiden sanatçının kalacağı kral dairesine rezervasyon yaptırmak isteyen kişilerden yoğun talep alıyoruz' diye konuştu.

-'BU BÖLGENİN O TARİHLERDE DOLULUK ORANININ çOK YÜKSEK OLACAĞI GÖZÜKÜYOR'-

Dünya mirası olan Pamukkale'de bugüne kadar birçok dizi ve filmin çekildiğini belirten Karakan, final sahnesi Pamukkale'de çekilecek olan Hayalet Sürücü 2 filminin Türkiye'de ve dünyada büyük ses getireceğini ifade ederek, bu tür organizasyonların Denizli'de ve Pamukkale'de daha çok olması için işletmeciler olarak daha çok gayret edeceklerini vurguladı.

Filmin ve dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Nicholas Cage'in Denizli'deki turistik yerlerin tanıtımı açısından çok önemli olduğuna inandığını dile getiren Karakan, 'Yaklaşık 220 civarında film ekibi ile bir misafir topluluğu olacak bu bölgede. Bu bölgenin o tarihlerde doluluk oranının çok yüksek olacağı gözüküyor. Denizli için büyük bir dönüşüm olacaktır. Uluslararası filmler hem Türkiye hem de Denizli'nin adının duyulması açısından önemli' dedi.

Nicholas Cage'in kalacağı dairenin organizasyonunu yürütecek olan yiyecek içecek müdürü Yaşar Ayanlar da, otel içerisinde yıldızın rahat etmesi için bütün ayrıntıların düşünüldüğünü söyledi.

Hollywood yıldızı Cage'in kral dairesinde 3 kişinin 24 saat hazır bulunacağını bildiren Ayanlar, 'İki güvenlik görevlisi kapısında 24 saat nöbet tutacak. Bahçe ve otel etrafına yerleştirilen güvenlik kameralarıyla 24 saat korunacak olan Nicholas Cage'in yemekleri özel bir ekip tarafından yapılacak' dedi.

-'KLEOPATRA'NIN GÜZELLİK SUYUYLA YIKANACAK'-

DENTUROD Başkanı ve Colossae Otel Genel Müdürü Karakan, sanatçının konaklayacağı otelin kral dairesinde, beyaz cennet Pamukkale'nin termal su kaynağı olan ve kraliçe Kleopatra'nın güzellik havuzu olarak bilinen antik havuzun kaynağından getirilen suyla yıkanacağını kaydetti.

Antik Havuz, Pamukkale'nin en önemli simgelerinden biri. Roma İmparatorluğu döneminde sağlık merkezi olan Hierapolis'in termal suyu birçok hastalığın tedavisinde kullanılırken, Mısırlıların kraliçesi Kleopatra'nın da termal su ve güzellik için Hierapolis'i ziyaret ettiğine ve güzelliğini bu suya borçlu olduğuna inanılmakta.

Sağlığa faydalı olan suyu ile dünyanın sayılı havuzlarından biri olarak kabul edilen Kleopatra havuzundaki su sıcaklığı 36 C °, PH değeri 5,8, radon değeri 1480 piccocuri/litre.

Pamukkale'de tatil yapan turistler de, 'Hayalet Sürücü 2' filminin bazı sahnelerinin Pamukkale'de çekilecek olmasının kendilerini heyecanlandırdığını söyledi. 'Hayalet Sürücü 2' filminin çekildiği yerlerin fotoğraflarını arkadaşlarına göstermek isteyen turistler, filmin sahneleneceği alanların fotoğraflarını çekti.


Geri Dön