01 / 05 / 2024

Nida Park ödeme planı!

Nida Park ödeme planı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Beşiktaş

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı ve Avrupa yakası Beşiktaş'ta inşa edilen Nida Park ödeme planı...



İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı ve İstanbul Avrupa Yakası'nın en güzel lokasyonalrından birinde konumlandırılan Nida Park ödeme planı nı haberimizin içinde bulabilirsiniz. 


Tahincioğlu Gayrimenkul projesi olarak beşiktaş'ta yükselen Nida Park Evleri, 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.Nida Park ödeme planı na geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. Nida Park Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.


Projedeki 1 oda 1 salonlar 64 metrekare ile 78 metrekare ve 2 oda 1 salonlar ise 108 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.


Nida Park ödeme planı!


Nida Park Tahincioğlu projesinde bir çok ödeme planı yer alıyor. Beşiktaş Nida Park daire fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor. 


Nida Park ödeme planı na göre banka kredisi kullanılabilen projede yüzde 5 peşinatla da konut satın alınabiliyor.


Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park ne zaman teslim!


Nida Park teslimleri 2015 yılında yapılacak.


Beşiktaş Nida Park projeside; yüzme havuzu, güneşlenme terasları, fitness salonu, barbekü, lounge, otopark, güvenlik ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön