Otomobil

Nisan ayı fiyatı belli olan Jeep Compass’a ne kadar zam geldi, teknik özellikleri neler?

Jeep Compass nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Jeep Compass özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi... Jeep, büyük ses getiren Compass modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor

ABD otomobil devi Jeep, Compass modeli ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Jeep, büyük ses getiren Compass modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

İKONİK ŞEKİLLER, ORİJİNAL ÇİZGİLER

Ön kısımdaki çizgiler ve aydınlatma ünitesinin profili bir araya gelerek daha çağdaş ve daha cesur görünümlü bir Compass meydana geliyor. Ayrıca tamamen yeni olan ikonik yedili ön ızgara, bu kompakt SUV'un benzersiz karakterini ortaya koyuyor.

YENİ FAR TASARIMI

Dikkat çeken yeni ön ve arka far tasarımı, Jeep® Compass'ın incelikli bir biçimde şekillendirilmiş çizgilerini güçlendirirken tüm gözleri profili üzerine çekiyor. Yeni farlar bakışları dikkatleri üzerinde toplarken, ABD’li otomobil devinin trafikte daima fark edilmesini sağlıyor.

Peki, Jeep Compass kaç TL? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

EŞSİZ JANTLAR

Yeni dış özellikler arasında, Jeep® Compass'a benzersiz bir albeni kazandıran özel geometriye sahip yeni bir jant tasarımı bulunuyor. En çetin tarzlar için dahi yeterli derecede seçenek vaadeden jantlar, Nötral Gri veya Parlak Siyah dahil olmak üzere farklı renklerde ve 17’’ - 19’’ ebatlarında yer alıyor.

JEEP COMPASS TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.4 MultiAir 2 170HP ATX AWD

1.6 Multijet II 120 HP MTX FWD

2.0 Multijet II 170 HP ATX AWD

JEEP COMPASS FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.jeep.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Nisan 2023 tarihinde saat 07.29'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.23 Türk Lirası, Euro 20.99 Türk Lirası, altının gramı ise 1242 Türk Lirası değerindedir.

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star'ın nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Nissan Qashqai nisan ayı fiyatı belli oldu! Nissan Qashqai ile ilgili aradığınız her şey burada!

2023 model Volkswagen Polo nisan ayı fiyatı belli oldu! İşte Volkswagen Polo’ya ilişkin tüm merak edilenler...