30 / 04 / 2024

Nish Adalar'da taksitler azaldı, ödemeler ötelendi!

Nish Adalar'da taksitler azaldı, ödemeler ötelendi!

Türkiye'ye ilk defa ING Bank'ın getirdiği bu ödeme şekli, gene ilk olarak anlaşmalı proje olan Nish Adalar'da uygulanmaya başladı



Taksitler azaldı. Ödemeler ötelendi. 

İstanbul'un hem konum hem de mimari olarak, en seçkin konut projelerinden olan Nish Adalar  gene bir ilke imza atıyor.
" Borcunuz borç, 2015 de ödersiniz " sloganı ile tanıtılan kampanya da;

Daire bedelinin yüzde 10'u peşinat olarak ödeniyor. Yüzde 80'i 24 ay dan başlayarak , 5 yıla kadar ötelenebiliyor. Seçilen erteleme vadesine kadar geçen sürede düşük taksitler ile ödemeler zorlanmadan yapılabiliyor. ING Bank ile geliştirilen ödeme seçeneği ile, aynı vadeli sabit ödemeli kredilendirmeye göre, müşterilere taksitlerde yüzde 50 ye varan düşük ödeme imkanı yaratılmış oluyor. Özellikle 36 ay seçeneğinde 100.000 TL lik kredinin aylık geri ödemesi 3.225 TL den,  1.174 TL ye düşüyor. Kredinin yüzde 90'ı olan 90.000 TL ise 36.ayda tek ödeme olarak sona bırakılıyor.

Ancak kolaylık bu kadarla da kalmıyor. Kredi vadesinin sonuna atılan toplam ödemenin yükünü azaltmak için anlaşmalı banka iki ayrı opsiyon daha sunuyor.

İlk opsiyon olarak müşteriye kredi vadesi boyunca her yıl bir kere olmak üzere kredi tutarının en fazla %20 si kadar ara ödeme hakkı tanınıyor ve yapılan bu erken ödemelerden erken ödeme cezası kesilmiyor. Yapılan ara ödemeler vade sonuna ötelenen toplam ödemeden düşülüyor, taksitler ise sabit kalıyor.

İkinci opsiyon ise, kredi vadesi sonuna ötelenen toplu ödeme için, günü geldiğinde banka müşteriye günün koşullarında kalmak kaydı ile, son ödemeye 5 yıla varan yeniden yapılandırma seçeneği de sunuyor
Özellikle, oturduğu evi satıp, projeden ev almayı arzulayan müşteri grubunun yoğun ilgisini çeken sistem, müşteriye hem, düşük taksitler ile teslim süresini beklemesini sağlıyor, aynı zamanda satacağı evi en iyi şartlarda satabilmesi için 5 yıla varan bir zaman tanıyor.

Yatırımcılar ise, alacakları evin değer artışını beklerken düşük ödemeler ile teslim süresini beklemeyi ve dairelerini teslim alıp, projede yaşam başladıktan sonra, yükselen değeri realize edebileceklerine inandıkları için, bu ödeme sistemine rağbet ediyorlar.

0216 444 5 232

www.nishadalar.com


Geri Dön