16 / 05 / 2024

Nissan Micra'da kampanya! Mart 2022 fiyat listesi!

Nissan Micra'da kampanya! Mart 2022 fiyat listesi!

Nissan'dan müjdeli haber geldi, sıfır otomobil satın almanın hayalini kuranlar, 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla hayallerini gerçekleştirebilecek. Nissan, modellerinin Mart ayı fiyat listesini yeniledi. Peki hangi modellerinde indirim uyguladı? Ayrıntılar haberimizde...



Nissan'dan müjdeli haber geldi, sıfır otomobil satın almanın hayalini kuranlar, 399 bin TL'den başlayan fiyatlar ile hayallerini gerçekleştirebilecek. Otomotiv sektöründe yıldızı parlayan Nissan, 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanyasıyla otomobil satın almak isteyenleri mutlu etti.

Nissan Micra da kampanya! Mart 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de en çok rağbet gören ve satılan SUV modelleri lansmana özel fiyatlarıyla severlerini buluşturuyor. Nissan, Micra modeli ile rahat ve şık tasarıma imza attı. Nissan'dan sıfır otomobil satın almak isteyenlere özel yenilediği fiyat listesi ile alıcılarının yüzünü güldürecek.  Japon kökenli otomobil üreticilerinden olan Nissan, modellerinde akıllı 4x4 çekiş sistemi ile yol şartlarını takip ederek sistemi otomatik olarak devreye sokuyor. Türkiye'de yaklaşık 155 binden çok satış yapmasıyla listelerde ilk sıralara yerleşti.

Nissan Micra da kampanya! Mart 2022 fiyat listesi!

 Kampanya Mart ayı boyunca Nissan yetkili satıcılarında geçerli oluyor. 2021 model Micra 1.0 IG-T 92 CVT Tekna EU6DF modelinin fiyatı 462 bin 300 TL'den, 63 bin TL'lik indirim ile 399 bin 900 TL'ye düştü. 399 bin 900 TL’den başlayan fiyat modelin kampanyalı satış fiyatı olarak belirlendi. Yeni Nissan Micra modeli, 370 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Bu indirim kampanyası ile Nissan sıfır otomobil satın almak isteyenlerin yüzünü güldürmeyi başardı.

Peki Nissan Micra modelinin indirimli fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön