29 / 04 / 2024

Nissan’dan Eylül ayına özel fırsat! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Nissan’dan Eylül ayına özel fırsat! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Nissan’ın süper mini modeli Micra modeli için sonbahara özel bir kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve Nissan Micra’nın 22 Eylül 2022 fiyat listesi…



Nissan’dan Eylül ayına özel fırsat! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Minimalist tasarımıyla dikkat çeken Nissan Micra, teknolojisi, stili ve kişiselleştirilebilir özellikleriyle muadillerinin bir adım önüne geçiyor.

Japon otomotiv devi Honda’nın 1982 yılından bu yana ürettiği süper mini modeli Micra, sürüş esnasında kör nokta, hız uyarı tabelaları gibi trafik işaretlerini algılayarak sizi haberdar ediyor.

Park etmeyi kolaylaştıran bir teknolojiyle sunulan Nissan Mecra, sınıfına özel Akıllı Çevre Görüş Sistemi ile park etmek ve manevra yapmak için dört kamera kullanıyor.

Ayrıca, Micra'nın yokuş kalkış destek sistemi, yokuş yukarı kalkışlarda otomobilinizin geriye doğru kaymasına engel oluyor. Ayağınızı fren pedalından kaldırdığınızda fren basıncını birkaç saniye boyunca sabit tutmaya devam ediyor.

Öte yandan Nissan, eylül ayı boyunca Micra alımlarında 10 bin lira takas desteği veya 60 bin lira krediye 12 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuyor.

Peki Nissan Micra’nın teknik özellikleri neler? İşte, Nissan Micra’nın teknik özellikleri ve 22 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön