27 / 04 / 2024

Nissan’dan Eylül’e özel kampanya! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Nissan’dan Eylül’e özel kampanya! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Nissan, son yıllarda dünya çapındaki en çok tercih edilen modelleri arasında bulunan mini SUV modeli Juke’a özel kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve Nissan Juke’ın 26 Eylül 2022 fiyat listesi…



Nissan’dan Eylül’e özel kampanya! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yenilikçi tasarım, 19 inç alüminyum alaşımlı jantlar ve benzersiz tavan hatlarıyla otomobil severlerin dikkatini çeken Nissan Juke, daha sessiz bir sürüş ve düşük yakıt tükemi ile geliyor.

Japon otomotiv devi Nissan’ın imzası olan V-motion ızgara ve arka kavisli spoyler dizaynıyla Juke modelinin crossover SUV tasarımına yenilikçi bir bakış getiriyor. Sürücünün ihtiyacına göre tasarlanan ön gövdesi, sportif Juke’u muadillerinin bir adım önüne geçiriyor.

Nissan Juke, kullanıcılarına ön koltuk başlıklarına yerleştirilmiş Bose Ultra Nearfield hoparlörlerle 360 derece müzik keyfi sağlarken, minimalist dış tasarımının ötesinde, geniş ve konforlu iç dizaynıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

Öte yandan Nissan, Juke modeli için Eylül ayına özel bir kampanya duyurdu. Kampanyaya göre, 15 bin lira takas desteği veya 70 bin lira krediye 12 ay yüzde 0 faiz avantajı veriliyor.

Peki Nissan Juke’un teknik özellikleri neler? İşte, Nissan Juke’un teknik özellikleri ve 26 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön