12 / 05 / 2024

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...



TEKNOSA'DAN HEDİYE ÇEKİ KAZANMA FIRSATI

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyetlerine devam eden NN Hayat ve Emeklilik, bireysel emekliliğine (BES) yatırım yaparak geleceğe daha güvenli adım atmak isteyen kişiler için yeni bir kampanya başlattı

Bu kapsamda, NN Hayat ve Emeklilik'te bireysel emeklilik sözleşmesine 25 bin Türk Lirası ve üzeri ek katkı payı ödemesi yapanlar, Teknosa'dan hediye çeki kazanma şansı elde edecek.

3 KİŞİYE 20 BİN TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI

Söz konusu kampanyaya hem mevcut bireysel emeklilik hesabı sahipleri hem de BES'e yeni başlayanlar katılım sağlayabilecek. Katılımcılar arasındaki sıralamada en çok ek katkı payı ödemesi yapan ilk 3 kişiye 20 bin Türk Lirası Teknosa hediye çeki, 2'nci 3 kişiye 10 bin Türk Lirası Teknosa hediye çeki ve 3'üncü 3 kişiye de 5 bin Türk Lirası Teknosa hediye çeki verilecek. 

Böylece, en çok ödeme yapan 9 kişiye toplamda 105 bin Türk Lirası değerinde Teknosa hediye çeki dağıtılacak. Kampanya 10 Temmuz-10 Eylül 2023 tarihleri arasında toplu ödeme yapan kişiler için geçerli olacak.

KAMPANYAYA BAŞVURU NEREDEN YAPILIR?

Tüm BES işlemleri  Google Play ve App Store üzerinden indirilebilen "NN Senin Mobilin" uygulaması ile daha hızlı ve kolay yapılabiliyor.

NN Hayat ve Emeklilik Acenteleri ve ING Bank Şubeleri'nden Bireysel Emeklilik Sistemi’ne başvuru gerçekleştirebiliyor. Halen BES sözleşmesine sahip olan müşteriler ise katkı payı artışı, fon dağılımı değişikliği gibi BES ile ilişkili işlemlerini NN Senin Mobilin uygulaması ve internet şubeden yapabiliyor.

Müjde! Nissan modellerinde yaz kampanyası: 60 bin TL'ye kadar nakit indirim desteği sağlanacak!

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması kısa dönemli kiracı arayışını artırdı!

Bakan Şimşek: TCMB rezervleri 108,6 milyar dolara ulaştı!


Geri Dön