02 / 05 / 2024

Babacan Yapı'dan Novatrium'da 68 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Babacan Yapı'dan Novatrium'da 68 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Novatrium Residence

25 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Novatrium projesi, Babacan Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor




Teslimleri yaklaşan Crown Tower projesinin hemen yanında inşa edilen Novatrium projesi 285 daireden oluşuyor. E-5 ve E-6 Bağlantı yolu üzerinde yükselecek olan Novatrium projesinde rezidans hizmetleri sunulacak. Babacan Yapı'nın hayata geçirdiği  Novatrium Residence  projesinin mülkiyet hakkı da yapımcı firmaya ait.


Arsa alanı 5 bin metrekare olan Beylikdüzü Novatrium projesinde 49 metrekarelik stüdyo daireler, 78 metrekarelik 1+1 daireler ve 122 metrekarelik daireler bulunuyor. Projenin yapımına Haziran ayında başlanacak. Deniz manzarasına sahip olan Novatrium Residence projesinde stüdyo daireler 68 bin TL'den, 1+1 daireler 114 bin TL'den, 2+1 daireler 168 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Projede 40 ay sıfır faizle vade yapılıyor.


20 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Novatrium Rezidans'ta teslimler 2014 yılının Ekim ayında yapılacak. Projenin alt katında 7 farklı işyeri ünitesi ve cafe restoran kısmı ile projenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. Site sakinleri için resepsiyon, full araç kapasiteli açık ve kapalı otopark alanı bulunuyor. Novatrium Rezidans'ta yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı açık otopark, vale, concierge hizmeti, resepsiyon, açık ve kapalı çocuk oyun alanları yer alıyor. Projenin tasarımı Zen Mimarlık'a ait.


444 20 14 

 

http://www.novatrium.com.tr 

[email protected]

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön