30 / 04 / 2024

Now Bomonti resmen satışta! 210 bin dolardan başlıyor!

Now Bomonti resmen satışta! 210 bin dolardan başlıyor!

Türkiye’de ilk modern yapılaşmanın başladığı semtte Bomonti’de yükselen Now Bomonti projesi resmen satışa çıktı. Now Bomonti’de konutlar 18 ay vade farksız taksitle 210 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Now Gayrimenkul tarafından Şişli-Bomonti’de hayata geçirilen Now Bomonti projesi bugün itibariyle resmi olarak satışa çıktı. Projede büyüklükleri 60 ile 300 metrekare arasında değişen konutlar metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


15 katlı tek bloktan oluşan Şişli Now Bomonti projesinde 105 ofis ve 105 konut olmak üzere toplam 210 bağımsız birim yer alıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan projede ilk 8 katta ofisler 9 ve 15.katlar arasında ise konutlar yer alıyor. 


18 ay vade farksız taksitle 210 bin dolar

Dairelerin 210 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Now Bomonti projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Projede ayrıca firma bünyesinde de 1,5 yıla kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Konut teslimlerinin 2015 yılının üçüncü çeyreğinde yapılacağını belirten Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, projede 3 bin 500 dolar olan metrekare fiyatlarının proje bitimine kadar 5 bin dolarları bulacağını söyledi…


105 daire için 110 kişi sıraya girdi

Now Bomonti projesinde 2 aylık ön talep toplama sürecinde 105 daire için 110 kişinin ön talepte bulunduğunun altını çizen Başyazıcıoğlu, “Now Bomonti’nin yanı sıra yeni yatırımlarımız da olacak. Şu an için somutlaşan bir şey yok. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 


Ofislerin metrekare kira fiyatı 25 dolar

Ofislerde ise hem satış hem de kiralama olacağını vurgulayan Başyazıcı, yüzde 75’ini satmayı kalan yüzde 25’ini ise kiralamayı düşünüyoruz dedi. Başyazıcıoğlu, “Büyüklükleri 60 ile 2 bin metrekare arasında değişen toplam 105 ofisimiz var. Ofislerin bir kısmını satıp bir kısmını da kiralayacağız. Oranı ise gelen talepler belirleyecek ama biz yüzde 75’ini satmayı düşünüyoruz. Ofislerde metrekare satış fiyatımız 3 bin 500 dolar, metrekare kira fiyatı ise 25-30 dolar civarında” diye konuştu. 


24 saat yaşayacak

Proje mimarı Melkan Tabanlıoğlu ise; “Now Bomonti projesini Türkiye’de ilk modern yapılaşmanın olduğu semtte yapıyoruz. Burada 24 saat yaşayan bir bina yaratmaya çalıştık. Bunun örnekleri Tokyo’da da var. Burada hem konut sakinleri için hem de çevre halkı için farklı bir seçenek oluşturmayı hedefledik” dedi. 


Now Bomonti lansmanı 1. Bölüm için tıklayın...


Now Bomonti lansmanı 2. Bölüm için tıklayın...


Şükrü Başyazıcıoğlu Now Bomonti projesini anlatıyor...




Telefon: 444 4 669

Web: www.nowbomonti.com.tr 



Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön