04 / 05 / 2024

Nurol Life Aslantepe'den Galatasaray maçları bedava izlenecek!

Nurol Life Aslantepe'den Galatasaray maçları bedava izlenecek!

İnşaat sektörünün oyuncularından Nurol GYO, Galatasaray’ ın Aslantepe’ deki stadının yanında inşa ettiği Nurol Life Aslantepe’ nin satışlarına başladı. Nurol Life Aslantepe' den Galatasaray maçları bedava izlenecek...





İnşaat sektörünün oyuncularından Nurol GYO, Galatasaray’ın Aslantepe’deki stadının yanında inşa ettiği Nurol Life Aslantepe’nin satışlarına başladı.



İstanbul’un son dönemlerde yıldızı parlayan merkezi Seyrantepe’de Nurol Life Aslantepe projesini tanıtmak için düzenlenen toplantıda konuşan Genel Müdür Aykaç, yabancıların Nurol projelerinden satın alma yapmaya devam ettiklerini söyledi. ‘Hayatı Kendine Yaşa’ sloganıyla tanıtılan Nurol Life Aslantepe, Türk Telekom Arena Stadı’nın hemen yanı başında, 9 bin 525 m²’lik arazi üzerinde inşa edilecek. 50 katlı projede toplam 502 konut yer alacak. Ancak dairelerin yüksekliği en az 4 metre olarak belirlendi. Geniş ve şahsa tahsis edilecek 4 ayrı teraskatın (penthouse) yükseklikleri ise 6,5 metreye kadar çıkıyor.


 Nurol GYO’nun, toplam 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Nurol Life projesi, metrekaresi 2 bin 800 dolardan başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Metrekare fiyatı 18. kattan sonra 3 bin 500 dolar civarından satılacak. Teras katlarda ise metrekare fiyatı 6 bin dolarlara ulaşacak. Projenin tüm fonksiyonlarıyla 2017 yılının birinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Genel Müdür Aykaç, daireleri bitmiş haliyle teslim edeceklerini söyledi. Peşin ödemelere, yahut kısmi nakit ödemelerine indirim yapılacağını belirten Aykaç, Nurol Life projesinden daire sahibi olmak isteyenlerin belki de son kez yüzde 1 KDV avantajından yararlanabileceklerini belirtti. Projenin yüzde 90’ı 1+0, 1+1, 2+1 konutlardan oluşacak. 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri de projede mevcut. Rezidanslar 62 m² ile 294 m² arasında değişen boyutlarda satışa sunulacak. Nurol Life, Seyrantepe’de Tem Otoyolu’nun yanı başında metroya yürüme mesafesindeki konumuyla şehrin merkezinde yükseliyor. Ayazağa kanalı ile Kemerburgaz’a, Sarıyer sırtları ile de Boğaz’a kolayca bağlanan Seyrantepe, Maslak’a 5 dakika, Levent’e ise 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


 Bu özelliğiyle şehrin kalbinde olma konforunu yaşatan Nurol Life, inşa edilecek Şişli Etfal Hastanesi’nin yanı başında yer alıyor. Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in Yönetim Kurulu Üyesi ve Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, 2013 yılında Türkiye’den yabancıların toplamda 2 milyar dolarlık konut alımı yaptığını açıkladı. Mütekabiliyet yasasının ardından satın almaların hızlandığını, iyi rehberlikle satışların sadece 2014 yılı içinde 11 milyar dolara kadar ulaşabileceğini söyledi.


Zaman Gazetesi 



Geri Dön