28 / 04 / 2024

Nurol Park ödeme planı!

Nurol Park ödeme planı!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın çalışması ile yükselen Nurol Park ödeme planı hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...






İstanbul'un Güneşli bölgesinde yükselen Nurol Park projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Daire alternatiflerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde sunulduğu Nurol Park ödeme planı hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.


 Tower dairelerden 880 adet, rezidans dairelerden 154 adet ve loft dairelerden 84 adet konutun bulunduğu Nurol Park 55 bin metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. Nurol Park ödeme planı 'na geçmeden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 



Nurol Park daire fiyatları: 


Nurol Park projesindeki daireler  2 bin 900 TL'den başlayan metrekare birim tutarı ile satılıyor. Nurol Park ödeme planı 'nın ayrıntıları şöyle: 


Nurol Park ödeme planı: 


Nurol Park ödeme planı 'na göre banka kredisi kullanarak projeden daire sahibi olunabiliyor. Nurol Park ödeme planı dahilinde bu yolla daire almak için tutarın yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor, kalan miktar kredi kapsamında vadelendiriliyor. 



Nurol Park teslim tarihi: 


Nurol Park 'ta yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Şubat ayında yapılacak.



Nurol Park ödeme planı!



Telefon   : 444 64 96

Web Sitesi: www.nurolpark.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön