06 / 05 / 2024

Nurol Seyrantepe projesi 1 ay sonra satışta!

Nurol Seyrantepe projesi 1 ay sonra satışta!

Firma: Nurol GYO

Proje: Seyrantepe Projesi

Nurol GYO Seyrantepe projesinin önümüzdeki Ekim ayının sonunda veya Kasım ayı başı gibi satışa sunulması planlanıyor. Nurol GYO Seyrantepe projesi için ön talepler Ekim ayında toplanmaya başlıyor...




Nurol GYO İstanbul Avrupa yakasında Seyrantepe bölgesinde yeni projesi için hazırlanıyor. Yaklaşık 110 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan  Nurol GYO   Seyrantepe Projesi  önümüzdeki Ekim sonu ya da Kasım başı gibi satışa sunulacak.


Toplam inşaat alanı 125 bin metrekare olan Nurol GYO Seyrantepe projesinde konut ve çarşı alanları yer alıyor. Nurol GYO Seyrantepe projesinin kule kısmında 450'nin üzerinde rezidans daire bulunacak.


Nurol GYO Seyrantepe projesinde kulenin uzunluğu 200 metre olarak belirlendi.. 450'nin üzerinde rezidans dairenin yer alacağı  Nurol GYO Seyrantepe projesi 50 katlı olarak hayata geçiriliyor.


Nurol GYO Seyrantepe projesi Türk Telekom Arena Stadı'nın sol arka tarafında inşa edilecek. Nurol GYO Seyrantepe projesinde rezidans daireler banyo ve mutfağı bitmiş bir şekilde teslim ediliyor. 


Nurol GYO Seyrantepe projesi için ön talepler Ekim ayında toplanmaya başlıyor. Nurol GYO Seyrantepe projesinin ruhsatı 2012 yılı içerisinde alındığı için, projede yeni KDV düzenlenmesinden etkilenmeyerek yüzde 1 KDV ile satışlar gerçekleştiriliyor.



Telefon: 0 212 286 82 40

Web : http://www.nurolgyo.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön